Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jätkub Eesti ja Ukraina tihe koostöö kalandussektoris (2019-06-25 09:11:54)


Maaeluminister Mart Järvik kohtus Roomas Ukraina asepõllumajandusminister Olena Kovaliovaga, et arutada riikidevahelist koostööd põllumajanduse ja kalanduse valdkonnas.

Maaeluminister Mart Järviku sõnul on koostöö Ukrainaga olnud väga hea. "Meie ettevõtjate huvi Ukraina turu vastu on suur, eriti kalatoodete osas," ütles maaeluminister Mart Järvik. Ukraina on kilu ja räime ekspordi sihtturgudelt Soome järel teisel kohal.

"Plaanime jätkata koostööd nii IT-arenduste osas kui ka Eesti kalatoodete tarbimise suurendamiseks," lisas Järvik. Eelmisel aastal allkirjastasime ministeeriumidevahelise tegevuskava aastateks 2018‒2023.

Maaeluminister Mart Järvik osales 21.06 Itaalias Roomas toimuval kolmandal Aafrika Liidu ja Euroopa Liidu põllumajandusministrite kohtumisel, kus allkirjastati Aafrika ja Euroopa Liidu deklaratsioon. Kohtumisele järgneb ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) konverents, mille ajal valitakse FAO-le uus peadirektor ja FAO nõukogu eesistuja. Minister kohtub ka Alžeeria, Egiptuse, Filipiinide, Kasahstani ja Tuneesia delegatsioonidega.



Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.