Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveametiööpäeva sündmused. Liiklusinfo (2019-06-28 07:33:00)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati 18 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 253 väärtegu. Piiril väljastati kümme sisenemiskeeldu ning avastati üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

26. juunil teatati, et Lasnamäel Kalevipoja põik tänaval lõi 48-aastane mees talle tuttavat 80-aastast naist. Ründaja oli alkoholijoobes. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda.

26. juunil teatati, et Kristiines A. H. Tammsaare teel tekkis konflikt autojuhi ja talle trahvi teinud parkimiskontrolöri vahel. Konflikti käigus muutus autojuht agressiivseks ja lõi kontrolöri. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

26. juunil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval varastati rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. juunil teatati, et Rae vallas Assaku alevikus tekkis konflikt 49-aastase naise ja talle tuttava 48-aastase mehe vahel, mille käigus mees lõi naist, tekitades talle kehavigastuse. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda.

26. juunil teatati, et Rae vallas Kopli külas tekkis konflikt 25-aastase mehe ja talle tuttava 19-aastase naise vahel, mille käigus mees lõi naist, tekitades talle kehavigastuse. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

26. juunil avastati Tallinna lennujaama julgestuskontrollis 1988. aastal sündinud Rumeenia kodaniku käsipagasist kasteet. Isiku sõnade kohaselt sai ta kasteedi kingituseks ja ei teadnud, et tegemist on keelatud esemega. Tsiviilkäibes keelatud külmrelv võeti hoiule, talle väljastati kutse väärteoasja menetlemiseks ja ta lubati lennule.

26. juunil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni kolm Kiievist lennuga saabunud Ukraina kodanikku: 1996. aastal sündinud naise, 1997. aastal sündinud naise ja 1985. aastal sündinud mehe. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid ja rahalised vahendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Kuni tagasilennuni paigutati isikud Non-Schengeni alale.

26. juunil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni lennuga Kiievist saabunud 1974. aastal sündinud Ukraina kodaniku. Mehel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad elatusvahendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Mehele koostati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni viibis ta Non-Schengeni alal.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

26. juunil teatati politseile, et Tartus Saekoja tänava korterist on varastatud sularaha ja ehteid.

Politseile laekus teade, et 23. juunil varastati Tartu kesklinnas 36-aastase naise käekotist Huawei mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 240 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 24. juunil öösel löödi Otepää vallas Pühajärve külas 17-aastast noormeest. Kannatanu pöördus esmaabiks traumapunkti. Juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaaluurimises.

Juhtum piiril

26. juunil tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine ühel Venemaa Föderatsiooni ja ühel Valgevene Vabariigi kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed, samuti puudusid neil asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunutele väljastati sisenemiskeeld ja nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. juunil teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Ahtme maanteel tungis 70-aastane mees kallale oma 71-aastasele abikaasale. Politsei nikud pidasid mehe kinni.

26. juunil teatati, et Narvas Aasa tänaval hammustati 40-aastast naist.

Juhtumid piiril

26. juunil avastas Narva kordoni radarvaatleja Narva jõel ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse Venemaalt Eestisse. Piirivalvurid pidasid kinni paadi, millel viibis kaks Vene Föderatsiooni kodanikku, kes tegelesid kalastamisega. Paadijuhile määrati rahatrahv. Paat ja rikkujad anti üle Vene Föderatsiooni piirivalvele.

26. juunil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1996. aastal ja 1992. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning mehed saadeti tagasi Venemaale.

26. juunil saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1994. aastal ja 1998. aastal sündinud Ukraina kodanikud, kes andsid ebaselgeid ütlusi oma reisi eesmärkide kohta ning kellel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad rahalised vahendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud ning mehed saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juunil sai politsei teate, et Haapsalus Uus-Sadama tänaval lõi 23-aastane mees 26-aastast meest, kes sai viga.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. juunil sai politsei teate, et Pärnus Mai tänaval lõi 54-aastane mees oma 52-aastast abikaasat, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

_____________________________________________________

Liiklusinfo 27.06.2019

Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite kohta.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 11 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Liiklusõnnetused

27.06.2019 kell 15.05 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Turu plats 2 juures, kus 31-aastane mees põrkas sõiduautoga Škoda Octavia vasakpööret tehes kokku vasakpööret teinud mootorrattaga Honda CBR, mida juhtis 32-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus mootorratas vastu peatunud sõiduautot Audi A6, mida juhtis 45-aastane naine. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

27.06.2019 kell 22.04 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kopli tänaval, kus 53-aastane naine alustas trammiga CAF Kopli tänaval Sirbi ühistranspordipeatusest liikumist suunaga Ankru tänava poole. Trammi vastu toetus alkoholijoobes 58-aastane mees, kes trammi liikumise peale sõiduki kõrvale kukkus. Kiirabi andis isikule kohapeal esmaabi. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

28. juuni 2019

XXVII laulupeo ja XX tantsupeo "Minu arm" tuli liigub 28. juunil Lääne-Virumaal. Hommikul kell üheksa hakatakse Võsult liikuma Võhmasse ning võetakse sealt edasi suund läbi Viitna ja Kadrina Rakveresse, kuhu jõutakse enne keskpäeva. Seejärel liigutakse marsruudil Piira - Pajusti - Viru-Jaagupi - Roela - Muuga -Laekvere - Sirevere. Kella viie ajal õhtul sõidetakse tulega Simuna, Rakke ja Väike-Maarja kaudu Tamsalusse, kuhu jõutakse välja õhtul kella kaheksaks. Seejärel sõidetakse läbi Jäneda ja Lehtse Tapale, kuhu jõutakse õhtul kella üheksaks. Tule täpset liikumist saab jälgida veebilehel www.tuletulemine.ee.

Lisainformatsiooni liiklusõnnetuste kohta saab vastava piirkonna pressiesindaja käest. Kontaktid leiab https://www.politsei.ee/et/kommunikatsioonibueroo-kontaktid

PPA kliendiinfo numbril 612 3000

Allikas: Liiklusinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.