Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-07-17 08:17:33)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 44 varavastast kuritegu, sh üks röövimine ja 29 vargust (neli eluruumidest, kolm sõidukitest) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kokku kaheksa inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 267 väärtegu.

Piirilt väljastati 12 sisenemiskeeldu. Registreeriti kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületamist ning üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

15. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Toompuiesteel rünnati 34-aastast meest, tekitades talle kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kehalised väärkohtlemised

15. juulil tekkis Kesklinnas J. Kappeli tänaval korteris konflikt, mille käigus lõi 49-aastane mees 30-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

15. juulil tekkis Põhja-Tallinnas Kopli tänaval konflikt, mille käigus lõi 60-aastane naine 46-aastast naist, põhjustades kannatanule füüsilist valu. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda.

15. juulil teatati, et Lasnamäel Loitsu tänaval korteris lõi 45-aastane mees oma elukaaslast, 47-aastast naist, tekitades talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda.

15. juulil teatati, et Lasnamäel Loitsu tänaval korteris lõi 55-aastane naine oma elukaaslast, 61-aastast meest, tekitades talle füüsilist valu. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja viisid jaoskonda.

Vargused

15. juulil teatati, et Kesklinnas Narva maanteel varastati seljakott, milles olid isiklikud esemed ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

15. juulil teatati, et Nõmmel Põllu põik tänaval varastati autoveljed. Vargusega tekitatud kahju on 7600 eurot.

Juhtumid piiril

15. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni 1997. aastal sündinud Valgevene kodaniku, kes saabus lennuga Minskist. Naisel puudusid asjakohased dokumendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni jäi ta Non-Schengeni alale.

15. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni 1994. aastal sündinud Ukraina kodaniku, kes saabus lennuga Kiievist. Naisel puudusid asjakohased dokumendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni jäi ta Non-Schengeni alale.

15. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni 1992. aastal sündinud Ukraina kodaniku, kes saabus lennuga Kiievist. Mehel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad elatusvahendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni jäi ta Non-Schengeni alale.

15. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni 1992. aastal sündinud Ukraina kodaniku, kes saabus lennuga Kiievist. Mehel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad elatusvahendid reisi eesmärgi õigustamiseks või päritoluriiki naasmiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni jäi ta Non-Schengeni alale.

15. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni 1996. aastal sündinud Ukraina kodaniku, kes saabus lennuga Kiievist. Mehel puudusid asjakohased dokumendid ja piisavad elatusvahendid reisi eesmärgi õigustamiseks või päritoluriiki naasmiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni jäi ta Non-Schengeni alale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. juuli hilisõhtul sai politsei väljakutse Jõgeva valda korterisse, kus joobes 30-aastane mees oli peksnud 19-aastast naist. Kiirabi viis naise traumapunkti. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis ta esialgu kainenema.

Põlvamaa

Vargus

14. juulil avastati, et Kanepi vallas Magari külas on sisse murtud elumajja ja kõrvalhoonesse. Majas oli lõhutud ahi ning varastatud metallist ahjuuks, saunas lõhutud keris ja varastatud veenõu. Kahju on umbes 500 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. juuli õhtul sai politsei väljakutse Kastre valda korterisse, kus joobes 45-aastane mees lõi 46-aastast naist. Naine arstiabi ei vajanud. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis ta esialgu kainenema.

Valeraha teade

Politseile laekus teade, et 13. juulil avastati Tartus ühe kaupluse kassaraha kontrollides võltsimistunnustega 2-eurone münt, mis saadeti ekspertiisi.

Viljandimaa

Vargus

15. juulil avastati, et Karksi-Nuias Loode tänaval on lukustamata kõrvalhoonest varastatud paadimootor, mootorsaag, õnged ning muid tööriistu ja esemeid. Kahju on 1333 eurot.

Juhtum piiril

15. juuli päeval avastasid piirivalvurid Värska kandis mehe ja naise, kes liikusid esmalt piirirežiimi ala poole ning jalutasid seejärel režiimialas liivaribal, kus kõrvalistel on keelatud viibida. Piirivalvurid pidasid nad asjaolude selgitamiseks kinni ning selgitasid, et tegu oli Saksa turistidega. Kummalegi määrati piiririkkumise tõttu 60-eurone rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. juulil teatati, et Kohtla-Järvel Põhja alleel tungis 56-aastane mees kallale oma 60-aastasele elukaaslasele. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

14. juulil lõi 55-aastast meest Narvas 1. Jõe tänaval tema naaber.

Vargused

15. juulil teatati, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval varastati korterist kuldehteid ja sülearvuti. Kahju on 1500 eurot.

4. juulil varastati Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas Salu tänaval keldrist kaks jalgratast Kross ja Bottecchia. Kahju kokku on 794 eurot.

Arvutikelmus

12. juulil vormistas seni tuvastamata isik laenu summas 3990 eurot Kohtla-Järve elaniku, 68-aastase naise nimele.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine

12. juulil avastati kaupluses Kiviõli linnas võltsitud 50-eurone rahatäht.

Juhtumid piiril

15. juulil avastas Vasknarva kordoni seirevaatleja ebaseadusliku kontrolljoone ületuse Narva jõel. Venemaal registreeritud paat, mille pardal oli kaks inimest, liikus Vene Föderatsioonist Eestisse ja tagasi. Info edastati Vene Föderatsiooni piirivalvele ning esialgsetel andmetel põhjustas kontrolljoone ületuse paadi mootoririke.

15. juulil avastas Narva kordoni seirevaatleja Narva Kuivajõe sängis liikumas naise. Sündmuskohale reageeris piirivalve patrull. Naine liikus Eesti Vabariigist Venemaale, kus ta peeti kinni Vene Föderatsiooni piirivalve poolt. Esialgsetel andmetel oli tegu 1982. aastal sündinud Soome Vabariigi kodanikuga.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. juulil sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas ründas 73-aastane mees 78-aastast naist, kes sai viga.

Vargused

15. juulil sai politsei teate, et Pärnus Laine tänaval varastati eluhoone üldkasutatavast keldriruumist lukustamata jalgratas. Vargusega tekitati kahju ligi 360 eurot.

15. juulil sai politsei teate, et Pärnust Ravi tänaval varastati elumaja abihoonest kaks jalgratast. Vargusega tekitati kahju ligi 300 eurot.

Saaremaa

14. juulil sai politsei teate, et Saaremaa vallas lõi 36-aastane mees oma 37-aastast elukaaslast.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.