Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-07-18 08:44:52)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 43 varavastast kuritegu, sh 29 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti ning kaks narkootikumide omamist või tarbimist. Registreeriti 367 väärtegu.

Piirilt väljastati seitse sisenemiskeeldu. Registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

16. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval tekkis konflikt, mille käigus lõi 21-aastane mees 20-aastast meest, tekitades talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja toimetasid jaoskonda.

16. juulil teatati, et Kesklinnas Narva maanteel löödi 27-aastast meest, tekitades talle kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

16. juulil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval lõi 46-aastane mees 61-aastast meest, tekitades talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja toimetasid jaoskonda.

16. juulil teatati, et Lasnamäel Mustakivi teel toimus konflikt, mille käigus ründas 28-aastane mees 26-aastast naist, tekitades talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja toimetasid jaoskonda.

Ähvardamine

16. juulil teatati, et Lasnamäel Liikuri tänaval nähti relvataolise esemega meest. Politseinikud pidasid mehe kinni ning leidsid õhupüstoli ja gaasipüstoli.

Juhtumid piiril

16. juulil pidasid piirivalvurid Tallinna lennujaamas kinni 1976. aastal sündinud Ukraina kodaniku, kes saabus lennuga Kiievist. Mehel puudusid asjakohased dokumendid reisi eesmärgi õigustamiseks. Talle koostati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni jäi ta Non-Schengeni alale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

16. juuli õhtul sai politsei väljakutse Tartus Raekoja platsi juurde, kus toimus kaklus seltskonna meeste vahel nii, et ühele löödi pudeliga vastu pead. Kannatanu, 38-aastane mees, viidi traumapunkti. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni 20-aastase ja 18-aastase mehe, kes viidi esialgu kainenema.

Viljandimaa

Vargus

Politseile laekus teade, et ööl vastu 15. juulit varastati Karksi-Nuias Loode tänaval kõrvalhoonest kaks jalgratast. Kahju on selgitamisel

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ähvardamine

16. juulil teati, et 35-aastast Vinni valla elanikku ähvardas tapmisega tema 32-aastane mees.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. juulil teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Lehola tänaval tungis seni tuvastamata naine kallale 52-aastasele naisele.

16. juulil teatati, et Narvas Rakvere tänaval tungis seni tuvastamata mees kallale 51-aastasele naisele.

16. juulil teatati, et Sillamäe Kesk tänaval tungiti kallale 40-aastasele mehele. Kakluse käigus kukkus mehe mobiiltelefon, mille ründaja varastas. Kahju on 300 eurot.

Omastamised

15. juulil omastati Narva linnas Kangelaste tänaval mobiiltelefon Huawei. Kahju on 290 eurot.

13. juulil omastati Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Ahtme maanteel omastati meelelahutusasutuses mobiiltelefon iPhone. Kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

16. juulil avastas Vasknarva kordoni radarvaatleja Narva jõel paadi, mis viibis ajutisele kontrolljoonele lähemal kui 20 meetrit ja rikkus sellega piirirežiimi eeskirju. Piirivalvurid tuvastasid, et tegemist oli Eestis registreeritud paadiga, mida juhtis 1960. aastal sündinud mees. Mehele selgitati tema rikkumist ja hoiatati.

16. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1996. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kes viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 13 päeva, neist kõik päevad Eestis. Mehele määrati rahatrahv ning ta lahkus Venemaale.

16. juulil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale liinibussiga 2003. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle märkis ära Maksu- ja Tolliameti narkokoer. Istme alt leiti vutlar ainega, mille kiirtest tuvastas hašišina. Noormees tunnistas, et aine kuulub temale ning ka tema narkotest osutus positiivseks. Viisa tunnistati kehtetuks, piiril väljastati sisenemiskeeld ning noormees saadeti tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. juulil sai politsei teate, et Pärnus lõi 55-aastane mees 26-aastast naist.

16. juulil sai politsei teate, et Pärnus ründas 44-aastane mees oma 40-aastast sugulast.

Saaremaa

Asja omavoliline kasutamine

16. juulil sai politsei teate, et Kuressaares istus 22-aastane mees omavoliliselt suletud territooriumil olnud autosse Mercedes-Benz ja üritas sellega minema sõita, kuid tegu jäi lõpule viimata. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine

15. juulil sai politsei teate, et Kuressaares lõi 46-aastane mees oma 23-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Vargus

16. juulil alustati kriminaalmenetlus selles, et Kuressaares Allee tänaval asuvast toitlustusasutusest varastati käekott, milles olid muuhulgas rahakott ja võtmed. Vargusega tekitati kahju ligi 700 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.