Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Vana-Vigalasse indiaani muusika festivalile Rändaja Hendrikut ja ansamblit Los EstAndinos kuulama (2019-07-19 08:49:13)


Looduse Omnibuss Tallinn
Reedel, 26. juulil 2019

26.-28. juulini peetakse Eesti Looduskaitse Seltsi kokkutulekut Vana-Vigalas. Selle raames toimub reede õhtul Vana-Vigala lauluväljakul indiaani muusika festivali esimene kontsert, kus üles astuvad Rändaja Hendrik ja ansambel Los EstAndinos koosseisus Raho Langsepp - quenad, siku, okariin; Heikki-Rein Veromann - quenad, mandoliin; Jüri Vaino - charango, kitarr; Lilian Langsepp - harf, siku; Tõnis Tulp - kitarr.

Ansambel Los EstAndinos koondab endasse muusikuid, kes on tegelenud Andide muusika mängimise ja tutvustamisega Eestis juba üle kolme kuni nelja aastakümne. Los EstAndinos'e nime otsustasid muusikud võtta alles 2018. aastal eesmärgiga süstematiseerida aastatepikkune töö ning koondada see kindlamatesse raamidesse. Meenutame ka juba meie hulgast lahkunud kaaslasi Heno ja Mikk Sarve, kes 1970ndatel koos Tõnis Tulbiga selle kauge ja kauni muusika mängimisega Eestis algust tegid. Kontsert pakubki läbilõiget lugudest, mis rohkem kui nelja aastakümne eest vinüülplaatide kaudu meieni jõudsid.

Andide imelist loodust tutvustab Eesti Looduskaitse Seltsi auliige Rändaja Hendrik.

Enne kontserdi algust tutvustavad seltsi, Vana-Vigala mõisaparki ja Vigala kirikut Vootele Hansen, Kalev Tihkan ja Jaan Riis.

Buss väljub Rahvusraamatukogu eest 16.30, tagasi Tallinnas kell 23.45.

Sõidu hind koos õhtusöögiga (praad, magustoit) täiskasvanutele, sealhulgas tudengitele ja pensionäridele 25 eurot, õpilastele 15 eurot. Lastele, kes veel koolis ei käi vaid söögi eest 7 eurot.

Palume registreerida retked@looduseomnibuss.ee. Info telefonil 5647 6297. Vajalik täpne nimeline registreerimine. Saadame kinnituse ja arve.

Looduse Omnibussi ettevõtmisi toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus

Allikas: Looduse Omnibussi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.