Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti 28. augusti sündmused (2019-08-30 08:29:41)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti 28. augustil 101 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas oli 23 vargust. Registreeriti seitse liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 11 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 336. Piirilt väljastati 15 sisenemiskeeldu.

Põhja prefektuur

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

28. augustil teatati, et Lasnamäel Muhu tänaval asuvas korteris ründas 29-aastane mees oma elukaaslast, 41-aastast naist. Mees lahkus enne politsei sündmuskohale jõudmist. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed.

28. augustil teatati, et Lasnamäel Narva maanteel asuvas bussipeatuses ründas 44-aastane mees 38-aastast meest noaga. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid ründaja kinni ja toimetasid jaoskonda.

28. augustil teatati, et Vabaduse väljakul ründas seni tuvastamata mees 48-aastast meest. Kiirabi vaatas kannatanu üle.

28. augustil teatati, et Pirital Kose teel ründas seni tuvastamata mees noaga 28-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

28. augustil teavitati Tallinna piiripunkti, et lennujaama lennujulgestuse kontrollis leiti reisija käsipagasist padrun. Piiripunkti välijuht tuvastas, et 1997. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodaniku pagasis oli paukpadrun. Mehelt võeti kirjalik seletus ja koostati relva ja laskemoona üleandmise-vastuvõtmise akt. Selgus, et mees töötab kaitseväes ja oli unustanud padruni kotti. Mees lahkus lennuga Antalyasse.

28. augustil saabusid Tallinna lennujaama Kiievist kuus Ukraina kodanikku: 1981. aastal sündinud mees, 1981. aastal sündinud naine, 1998. aastal sündinud naine, 1996. aastal sündinud mees, 1996. aastal sündinud mees ja 1982. aastal sündinud mees. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning viimasel neljal neist puudusid ka piisavad rahalised vahendid. Neile koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud ning nad paigutati lennujaama Non-Schengeni alale ootama võimalust tagasilennuks.

28. augustil saabusid Tallinna lennujaama Kiievist kuus Ukraina kodanikku: 1994. aastal sündinud mees, 1993. aastal sündinud mees, 1993. aastal sündinud mees, 1994. aastal sündinud mees, 1997. aastal sündinud mees ja 1993. aastal sündinud mees. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad rahalised vahendid. Neile koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud ning nad paigutati lennujaama Non-Schengeni alale ootama võimalust tagasilennuks.

Ida prefektuur

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. augustil teatati, et Tapa vallas tungiti kallale 60-aastasele mehele.

28. augustil teatati, et Tapas Ülesõidu tänaval tungis 87-aastasele naisele kallale tema naabrinaine.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

28. augustil teatati, et Kohtla-Järve elanikku, 64-aastast meest, ähvardas tapmisega tema 42-aastane poeg.

Kehalised väärkohtlemised

28. augustil teatati, et Jõhvis Narva maanteel lõi 47-aastane mees oma 80-aastast ema. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

28. augustil teatati, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas lõi 33-aastane mees oma 31-aastast abikaasat.

28. augustil teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval löödi 34-aastast meest.

28. augustil teatati, et Sinimäe alevikus tungis 27-aastane mees kallale 48-aastasele mehele. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Omastamine

28. augustil teatati, et Narvas omastati taksosse unustatud mobiiltelefon Samsung. Kahju on 268 eurot.

Juhtum piiril

28. augustil avastas Vasknarva kordoni seirevaatleja Narva jõel paadi, mis rikkus piirirežiimi. Paadis viibinud mehed tegelesid kalastamisega. Paadijuhile määrati rahatrahv.

Lõuna prefektuur

Jõgevamaa

Tulirelva, selle olulise osa ja laskemoona ebaseaduslik käitlemine

Ööl vastu 29. augustit peatasid politseinikud Jõgeva vallas Torma alevikus kontrolliks sõiduauto Opel Zafira. Selle juhi kontrollimisel avastati, et masina roolis olnud 79-aastane mees oli alkoholi tarvitamise tunnustega, lisaks leiti tema sõidukist sileraudne püss, padruneid ja hülsse. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetati arestimajja. Tema sõidukist leitud ebaseaduslikud esemed võeti politsei poolt hoiule. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. augusti hommikul puhkes Tüki külas Õngu teel tüli kahe naabrimehe vahel. Omavahelises rüseluses sai viga 65-aastane mees, kellele meedikud andsid kohapeal esmaabi. 61-aastane mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Juhtum piiril

28. augustil kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaa Föderatsiooni kodanikku ning selgus, et 28-aastasel mehel puuduvad sobivad dokumendid põhjendamaks oma reisi eesmärki ja tingimusi. Tal tõkestati Eestisse sisenemine ning mees suunati tagasi Venemaale.

Lääne prefektuur

Pärnumaa

Ähvardamine

28. augustil sai politsei teate, et Tori vallas ähvardas 31-aastane mees oma 58-aastast endist elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

28. augustil sai politsei teate, et Pärnu Mere puiseteel varsatati kohviku terrassilt marmorplaadi ja metalljalaga laud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.