Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
10.-13. septembrini toimub Pärnus LINC-konverents (2019-09-04 08:29:25)

10.-13. septembrini 2019 toimub Pärnus üks suurimaid maaelu arendamisele pühendatud konverentse LINC (Leader Inspired Network Community), mille peateema on maaturism. Kümnendat korda toimuvale konverentsile saabub 358 osalejat 17 riigist.

LINC on Leader-tegevusgruppide iga-aastane kokkusaamine, mille algatas 2010. aastal Austria koostöös Eesti, Soome ja Saksamaaga. LINC-konverentside eesmärk on jagada kogemusi maaelu edendamise tegevuste osas, mille osaks on tutvumine Leaderi edulugudega, kontaktide loomine ühiste projektide elluviimiseks ja uute koostöölepingute sõlmimine.

LINC 2019 raames toimub sisutihe programm: toimuvad seminar-õppereisid, Eesti omavalitsusjuhtidele suunatud ELARD-i seminar ning traditsiooniline kontaktseminar, kus Euroopa tegevusgruppidel on võimalik tutvustada oma projektiideid ja leida nende korraldamiseks partnereid. Juubelikonverentsi muudab eriliseks aga see, et Toris toimuval Rohelise Jõemaa korraldatud spordipäeval tehakse koostööd Eesti Kaitseväega ning pioneerpataljon rajab LINC-i ajaks esmakordselt Eestis üle jõe ajutise silla. Kava on üleval konverentsi kodulehel www.linc2019.eu.

LINC-konverentsi avamine toimub 10. septembril kell 17 Pärnu Mudaravila juures, ning kus avasõnad lausub maaeluminister Mart Järvik ja sõna saab ka Pärnu linnapea Romek Kosenkranius. Avarongkäigu lõpus istutatakse hotelli Strand kõrvale LINC-i 10. sünnipäevale pühendatud õunapuu.



Allikas: Maaeluministeeriumi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.