Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Peakokad koolis" avaüritus täna kell 13 Jüri Gümnaasiumis (2019-09-13 08:36:34)


Täna,
13. septembril kell 13.00 toimub Jüri Gümnaasiumis pilootprojekti "Peakokad koolis" avaüritus. Projekt toimub Maaeluministeeriumi ja Eesti Peakokkade Ühenduse koostöös ning on väärt lisandus Eesti toidu kuu programmi.

Ainulaadse projekti raames külastavad 42 Eesti peakokka septembris ja oktoobris 70 põhikooli üle Eesti. Kokad annavad kodundustunde, teevad koos lastega süüa ning tutvustavad toiduvalmistamise põhitõdesid. Täna on Jüri Gümnaasiumis võimalik laste ja kokkade koostöös valminud hõrgutisi maitsta ning ka ühte tundi kõrvalt jälgida. Jüri Gümnaasiumi põhikooliõpilastega teevad süüa Taigo Lepik, Angelica Udeküll, Inga Paenurm ja Juhan Heinsalu. Sündmuse avab pidulikult maaeluminister Mart Järvik.

Avaürituse raames toimub ka aruteluring, kus põhiteemaks on Eesti toit ja noored. Üritust juhib ja arutelu modereerib Ants Uustalu, sõna võtavad koos lastega süüa teinud peakokad.

Projekti raames on valminud ka 20 retseptist koosnev abimaterjal, mis on mõeldud kasutamiseks kõikidele kodundustundide õpetajatele. Materjali leiab veebilehelt https://eestitoit.ee/et/kategooriad/peakokad-koolidesse

Allikas: Maaeluministeeriumi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.