Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 38. nädala eelinfo (2019-09-16 07:56:45)


Teisipäev, 17. september

· Kell 14 arutatakse Riigikogus maaelukomisjoni istungil Eesti seisukohti kalanduse ja vesiviljelussektori suhtes kohaldatavate riigiabivahendite läbivaatamiseks.

· Kell 15.30 osaleb maaeluminister Mart Järvik Vabariigi Valitsuse kabinetinõupidamisel riigieelarve arutelul.

Kolmapäev, 18. september

· Kell 13 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis Eesti maaelu arengukava 2014‒2020 seirekomisjoni 16. istung, kus põhiteemaks on arengukava viies muudatuste pakett.

· Kell 13 osalevad maaeluminister Mart Järvik ja Maaeluministeeriumi kantsler Illar Lemetti Jõgeva alevikus Seemne tn 10 Eesti Taimekasvatuse Instituudi teraviljade aretuskeskuse avamisel.

Neljapäev, 19. september

· Maaeluminister Mart Järvik osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· 19.‒20. september korraldab Maaeluministeerium Eestis resideeruvatele välisriikide diplomaatidele ringsõidu Lääne- ja Ida-Virumaale ning Tartumaale, tutvustamaks neile põllumajandust ja maaelu. Sõidu fookuses on teravili kasvatamisest kuni turustamiseni. Külastatakse talusid ja teraviljatöötlejaid. Diplomaatidega kohtub ka maaeluminister Mart Järvik.

· 19.‒21. septembrini toimub Leedus Vilniuses algatuse "Rahuleib" konverents. Konverentsi fookuses on kestlik põllumajandus ja kliimamuutustega seonduvad väljakutsed Kesk- ja Ida- Euroopa riikides. Konverentsil osaleb Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann. Projekti veab Eesti Rukki Selts.

Algatus "Rahuleib" (Friedensbrot) on Saksamaa mittetulundusühingu kodanikualgatuse projekt, mille patrooniks on Saksamaa põllumajandusminister. Projekti on kaasatud kõik kunagise Berliini müüri tagused riigid, mis nüüd on ELi liikmesriigid. Projektile pandi alus aastal 2012, mil tähistati Berliini müüri langemise 25. aastapäeva.

Täiendav info https://friedensbrot.eu/en/home/

Reede, 20. september

· Maaeluminister Mart Järvik osaleb Pärnus Eesti omavalitsuspäeval.

Laupäev, 21. september

· Kell 11.00 avatakse Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis toimuv hoidiste mess ja kohaliku toidu laat. Samal ajal toimub Olustveres ka rahvusvaheline koolinoorte künnivõistlus ning ulatuslik põllumajandustehnika esitlus. Üritus toimub Eesti toidu kuu raames, kõikiüritusi näeb Eesti toidu teemalehelt.

· Kell 10 kohtub maaeluminister Mart Järvik Jõgeva vallavanemaga.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.