Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2019-10-24 08:14:52)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust (neli eluruumidest, üks sõidukist). Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati 13 alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 277 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning tuvastati kolm viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

22. oktoobril teatati, et Kesklinnas Koidu tänaval varastati ehitusobjektilt erinevaid tööriistu. Kogukahju on 2400 eurot.

Juhtum piiril

22. oktoobril saabus Peterburist Tallinna Vanasadamasse Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta lahkus Stockholmi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

23. oktoobril teatati, et Tartus Jaama tänava korteris puhkes korterikaaslaste vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 21-aastase mehe.

22. oktoobri õhtul lõi 32-aastane mees Tartus Sõpruse puiestee tänava korteris 30-aastast tuttavat naist. Naine meedikute abi ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

Politseile laekus teade, et 20. oktoobril varastati Tartus Ringtee tänava spordiklubi pesuruumist Samsungi nutikell. Kahju on 379 eurot.

Valgamaa

Vargus

Ööl vastu 22. oktoobrit murti Tõrvas Tartu tänaval sisse laohoonesse ning maja ees seisnud Ford Transiti kaubikusse, kust varastati erinevaid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 2600 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Arvutisüsteemi ebaseaduslik kasutamine

Politseile laekus teade, et ajavahemikus 17. oktoobrist kuni 19. oktoobrini kasutati Kadrina vallas elava mehe mobiilse internetipanga paroole ning kanti tema pangakontolt teistele kontodele kokku 3210 eurot. Kõik asjaolud on väljaselgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

21. oktoobril ründas 36-aastane mees Rakvere vallas Taaravainu külas Ringtee tänaval asuva poe parklas tuttavat meest, mille tagajärjel sai viimane vigastada. Kõik asjaolud on väljaselgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politseile laekus teade, et 22. oktoobril tekkis Narva-Jõesuus Vabaduse tänaval asuva maja trepikojas kahe mehe vahel tüli, mille käigus üks tekitas füüsilist valu teisele. Kõik asjaolud on väljaselgitamisel.

Politseile laekus teade, et 19. oktoobri õhtul ründas 23-aastane mees Kohtla-Järvel Puru tee tänaval asuva maja juures tuttavat meest. Kõik asjaolud on väljaselgitamisel.

Vargused

Ajavahemikus 20. oktoobrist kuni 22. oktoobrini varastati Sillamäel Kalda tänaval asuvast garaažist muruniiduk, tolmuimeja, plaadilõikur ja teisi esemeid. Kahju on 880 eurot.

Politseile laekus teade, et ajavahemikul 30.august - 5. oktoober varastati Narvas asuvast suvilast ATV maksumusega 550 eurot.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 22. oktoobril Eestisse sisenemisel 1989. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Omavoliline sissetung

22. oktoobril sai politsei teate, et seni tuvastamata isik sisenes omaniku loata akna kaudu Lääne-Nigula vallas asuvasse eluhoonesse ning tarbis seal toitu ning jooke. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus

22. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Papiniidu tänaval varastati kortermaja trepikojast jalgratas Classic. Vargusega tekitati kahju ligi 290 eurot.

Saaremaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

22. oktoobril sai politsei teate, et Muhu vallas hukkus eluhoone põlengus seitsmeaastane laps. Tulekahju tekkepõhjus ja muud juhtunuga seotud asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.