Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2019-10-25 09:02:09)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 60 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 25 varavastast kuritegu, sealhulgas 11 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 45 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 214 väärtegu.

Piiril väljastati seitse sisenemiskeeldu ning tuvastati kaks viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 23. oktoobrit teatati, et 41-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 36-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

23. oktoobril teatati, et Kesklinna piirkonnas löödi 51-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi.

Vargus

23. oktoobril teatati, et Kesklinnas Harju tänaval asuvas kauplusest varastati kaks jopet. Kahju on üle 1100 euro.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. oktoobril teatati, et 24-aastane alkoholijoobes mees ründas Maardus Keemikute tänaval asuvas korteris samuti alkoholijoobes 53-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Konflikti ajal viibis korteris alaealine laps. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtumid piiril

23. oktoobril saabus Moskvast Tallinna lennujaama 1992. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks ja piisavad elatusvahendid. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mees ootab lennujaama Non-Schengeni alal tagasilennu võimalust.

23. oktoobril saabusid Moskvast Tallinna lennujaama 1965., 1981. ja 1994. aastal sündinud Gruusia kodanikud, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks ja piisavad elatusvahendid. Piiril väljastati sisenemiskeeld ning mehed ootavad lennujaama Non-Schengeni alal tagasilennu võimalust.

23. oktoobril saabus Moskvast Tallinna lennujaama kaks Venemaa Föderatsiooni kodanikku: 1952. aastal sündinud mees ja 1955. aastal sündinud naine. Kuna nende viisa hakkab kehtima 22. novembrist, väljastati neile sisenemisekeeld ja nad ootavad lennujaama Non-Schengeni alal tagasilennu võimalust.

23. oktoobril viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi illegaalimenetluse kolme Ukraina kodaniku suhtes. 1977. aastal sündinud mees, 1971. aastal sündinud mees ja 1973. aastal sündinud mees viibisid Schengeni alal 13 kalendripäeva seadusliku aluseta. Nende lühiajaline töötamine on PPA-s registreeritud. Meestele koostati ettekirjutused Eestist lahkumiseks.

23. oktoobril viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1969. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes. Mees viibis Schengeni alal 73 kalendripäeva seadusliku aluseta ning talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

23. oktoobril kontrollis Põhja prefektuuri Tallinna kordoni patrull reisilaeva Megastar reisijaid ning avastas 1993. aastal sündinud Ukraina kodaniku, kes oli viibinud Schengeni alal 37 kalendripäeva seadusliku aluseta. Naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja määrati rahatrahv 100 eurot.

23. oktoobril avastati, et Tallinna lennujaamast Londonisse lennata soovinud 1978. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodaniku püksirihma pandlaks on kasteetnoa sarnane ese, mille tera on ühest servast teravaks käiatud. Tsiviilkäibes keelatud relv võeti hoiule ja reisilt naastes ootab meest ees väärteomenetlus.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

23. oktoobri õhtul lõi 17-aastane noormees Põlva vallas Tilsi külas 11-aastast poissi, kes pöördus ühes emaga tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni. Tüli tagamaid ja üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Juhtum piiril

23. oktoobri hommikul avastasid piirivalvurid, et Laaksaare sadamast väljus Peipsi järvele mootorpaat, mille juht ei olnud piiriveekogule väljumist nõuetekohaselt registreerinud. Piirivalvurid võtsid paadijuhiga ühendust ning selgitasid talle piiriveekogul paadiga liiklemise nõudeid, mispeale registreeris kapten oma sõiduvahendi nõuetekohaselt järvele.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

23.oktoobril lõi 50-aastane joobes mees Narvas Puškini tn bussipeatuses jalaga teist meest. Lööjal oli käes nuga. Mees peeti kinni ja toimetati politseijaoskonda. Varsti saadame selle juhtumi kohta ka lisainfot.

Vargus

23. oktoobril varastas 60-aastane mees, kes paneb vargusi toime süstemaatiliselt, Narvas Fama tn asuvast kauplusest pudeli viina.

Juhtum piiril

23. oktoobril avastasid Vasknarva kordoni piirivalvurid, et Narva jõel viibis kalastaja, 1965. aastal sündinud Eesti Vabariigis elav määratlemata kodakondsusega mees, oma paadiga lähemal kui 20 m ajutisele kontrolljoonele.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Tapmine

23. oktoobril sai politsei teate, et Paides ründas alkoholijoobes 41-aastane mees 88-aastast naist ja tekitas talle surmavad kehavigastused. Politsei pidas 41-aastase mehe tapmises kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.