Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 45. nädala eelinfo (2019-11-04 08:07:19)

Esmaspäev, 4. november

4.‒8.11 osaleb maaeluminister Mart Järvik Hiinas rahvusvahelisel impordimessil Import Expo. Maaeluministrit saadab visiidil Maaeluministeeriumi esindajatest ning toidu- ja joogisektori ettevõtetest koosnev äridelegatsioon. Shanghais toimub kohtumine Hiina Tolliameti aseministriga ja Hiina Põllumajanduse ja Maaelu Arengu Ministeeriumi esindajatega, kellega arutatakse kahepoolse koostöö edendamise võimalusi. Lisaks võõrustab minister 7.11 Eesti ettevõtjatele ja nende äripartneritele pühendatud vastuvõttu, kus meie kokad tutvustavad Eesti toitu.

Hiina rahvusvaheline impordimess on Hiina presidendi Xi Jinpingi ellu kutsutud üritus, et edendada Hiina avanemise poliitikat ja elavdada kaubandust. President Xi osaleb isiklikult avatseremoonial, kuhu on kutsutud messil osalevate riikide presidendid, peaministrid ja ministrid.

Eesti on messil esindatud toidu ja elustiili paviljonides järgmiste ettevõtetega: Saku Õlletehas AS, Haage Joogid OÜ, EBM Grupp AS, Tanker Brewery OÜ, Ecotar OÜ, Mayeri Industries AS ja Top Connect OÜ.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.