Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-11-15 00:22:24)

 

Möödunud ööpäeva jooksu registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine, 49 varavastast kuritegu, mille seas 39 vargust. Registreeriti viis liiklusõnnetust, kus sai viga kuus inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus üks. Tabati kolm alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 282.

 

Registreeriti viis piirilt väljastatud sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja üks isik. Schengeni viisaeeskirja rikkumisi esines üheksal korral ja ebaseaduslikult ületati riigipiiri ühel korral.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. novembril teatati, et Mustamäe linnaosas A. H. Tammsaare teel lõi 50-aastast naist tema abikaasa.

13. novembril teatati, et Lasnamäe linnaosas Linnamäe teel tungis 31-aastane mees kallale oma 44-aastasele elukaaslasele. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

13. novembril teatati politseile konfliktist Mustamäe linnaosas Laki põigul, mille käigus lõi 28-aastane mees 56-aastast meest.

13. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Põhja puiesteel tungis 34-aastane mees kallale 38-aastasele mehele. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

13. novembril teatati, et Kristiine linnaosas Endla tänaval lõi 32-aastane mees oma 33-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Vargus

13. novembril teatati, et Kristiine linnaosas Tulika põigul asuvast tööstushoonest varastati tööriistakott koos tööriistadega. Kahju on 1300 eurot.

Harjumaa

Vargus

13. novembril teatati, et Harku vallas Tiskre külas tungiti sisse eramajja ning varastati sülearvuti MacBook, tahvelarvuti iPad, kaks WiFi ruuterit ja erinevaid parfüüme. Kahju on ligi 3500 eurot.

Juhtumid piiril

13. novembril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks 1991. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikule, kes väärkasutas oma viisat ning andis ebaselgeid ütlusi oma riigis viibimise eesmärkide kohta. Kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

13. novembril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks 1962. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule, kes andis ebaselgeid ütlusi oma riigis viibimise eesmärkide kohta ning kellel puudusid piisavad rahalised vahendid. Kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Kelmus

Politseile laekus 12. novembril teade, et selle aasta esimeses pooles on ühe viljandlase pangakontole tema teadmata võetud mitu kiirlaenu summas ligi 11 000 eurot. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi juhtumeid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

13. novembril teatas 25-aastane naine, et tema tuttav lõi teda Sillamäel J. Gagarini tänaval.

13. novembril lõi 47-aastane mees Kohtla-Järvel Pärna tänaval asuvas korteris oma endist elukaaslast. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Vargus

Ajavahemikul 10. - 13. november varastati Sillamäel Geoloogia tänaval asuvast garaažist elektritrell, elektrilõikur ja neli autorehvi koos velgedega. Tekitatud varaline kahju on ligikaudu 6150 eurot.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 13. novembril Eestisse sisenemisel 1978. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 13. novembril Eestisse sisenemisel 1984. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva 1- piiripunktis kontrolliti 13. novembril Eestist väljumisel 1954. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Naine viibis Schengeni riikides seadusliku aluseta kaheksa päeva, kõik päevad Eestis. Talle koostati ettekirjutis Eestist lahkumiseks ja määrati rahatrahv 80 eurot. Naine lahkus Venemaa Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Dokumendi, pitsati ja plangi võltsimine

13. novembril sai politsei teate, et Hiiumaal on omaniku teadmata ja võltsitud allkirja kasutades müüdud läbi mitme ettevõtte edasi 94-aastasele naisele kuuluva metsa raieõigus. Raieõiguse viimasena ostnud ettevõte on esialgsel hinnangul maha võtnud ligi 3400 tihumeetrit metsa ning tekkinud kahju ulatub üle saja tuhande euro.

Saaremaa

Vargus

13. novembril sai politsei teate, et varem sarnaste tegude eest karistatud 52-aastane mees möödus Kuressaares Kihelkonna maanteel asuvas kaupluses kassadest alkoholi eest tasumata.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA 14.11.19 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.