Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2019-11-29 08:43:11)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks röövimine ja 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati kolm alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 159 väärtegu.

Piiril väljastati 11 sisenemiskeeldu. Eestist saadeti välja neli inimest ning avastati riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

27. novembril sai politsei teate peretülist Akadeemia teel, mille käigus 48-aastane mees lõi 48-aastast naist. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni. Kiirabi andis naisele esmaabi.

Valeraha teade

27. novembril sai politsei teate Harjumaalt, et avastati võltsimistunnustega 10-eurone kupüür ja 2-eurone münt.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. novembril sai politsei teate tülist Viimsi vallas, mille käigus 55-aastane mees tõukas 37-aastast naist, kes sai viga.

Juhtumid piiril

27. novembril saabusid Tallinna lennujaama lennuga Kutaisist kaks Gruusia kodanikku: 26-aastane mees ja 36-aastane mees. Meestel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid, arvestades riigis viibimise kestvust ja olemust. Meestele väljastati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni viibivad nad Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

27. novembril saabusid Tallinna lennujaama lennuga Kutaisist kaks Gruusia kodanikku: 31-aastane mees ja 29-aastane mees. Meestel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Neile väljastati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni viibivad nad Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

27. novembril saabusid Tallinna lennujaama lennuga Kiievist neli Ukraina kodanikku: 28-aastane naine, 21-aastane naine, 23-aastane naine ja 21-aastane naine. Naistel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning neile väljastati sisenemiskeelud. Kuni tagasilennuni viibivad nad Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

27. novembril saabus Tallinna lennujaama lennuga Kiievist 24-aastane Ukraina kodanik. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid, arvestades riigis viibimise kestvust ja olemust. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning kuni tagasilennuni viibib ta Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 23. novembril varastati Kambja vallas Soinaste küla majutusasutusest rahakott koos sularahaga. Esialgne kahju on 700 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

27. novembri hommikul puhkes Valgas Tähe tänava korteris elukaaslaste vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni joobes 48-aastase mehe ning viis ta esmalt arestikambrisse kainenema.

Juhtumid piiril

27. novembril viisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud koostöös tolliametnikega Võru- ja Põlvamaal läbi kontrollreidi avastamaks Eesti ja Vene riigipiiri ebaseadusliku ületuse teel salakauba toimetamist riiki. Samuti teostati reidi ajal kontrolli dokumendi kaasas kandmise kohustuse täitmise, võltsitud dokumentide ja teisele isikule kuuluvate dokumentide kasutamise üle ning teostati liiklusjärelvalvet, et tuvastada alkoholijoobes juhte, tagada liiklusohutust ja avalikku korda. Kokku kontrolliti piiriäärsel alal 128 sõidukit ja 144 isikut ning avastati viis liiklusalast rikkumist.

27. novembri hilisõhtul avastasid Saatse kordoni piirivalvurid ühe inimese liikumise Võrumaal Setomaa valla piiriäärsel alal. Vahejuhtumile reageerinud piirivalvepatrull pidas Pattina külas kinni ebaseaduslikult piiri ületanud 28-aastase Venemaa Föderatsiooni kodaniku. Mees toimetati esmasteks menetlustoiminguteks ning asjaolude selgitamiseks Saatse kordonisse.

27. novembril kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis 42-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kel puudus kehtiv viisa. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Röövimine

27. novembril varastas 44-aastane mees Ahtme Puru teel toidupoest kaks pudelit viina. Peale varguse toimepanemist ähvardas 44-aastane mees turvameest tapmisega ning põgenes sündmuskohalt. Politsei tabas mehe ümbruskonnast ning pidas ta kuriteos kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine

27. novembril tekitas 48-aastane mees Kohtla-Järve Uue tänava korteris 47-aastasele naisele noaga lõikehaava. Mees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 27. novembril Eestisse sisenemisel 1998.aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

27. novembril sai politsei teate, et Kuressaares lõi 58-aastane mees oma 36-aastast poega.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.