Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
MAK2030 juhtkogu soovib kuulda rohkem teadlaste häält (2019-12-12 08:52:42)

Eile kogunenud metsanduse arengukava koostav juhtkogu otsustas, et koostatud arengustsenaariumid vajavad veel tööd. See tähendab, et üle tuleb vaadata seni kokku lepitud tegevusplaan ja suure t
õenäosusega liiguvad arengustsenaariumid - ilves, karu, hunt ja rebane tagasi teadlaste kätte.

Keskkonnaministeerium tegi juhtkogule ettepaneku arutada metsanduse tulevikuväljavaateid keskenduses sõlmprobleemidele juhtkogus, kuid ühiselt leiti, et selleks on meil veel liiga vähe teadmisi. Juhtkogu liikmed tõid välja ebakõla stsenaariumites, ebarealistlikke väljavaateid metsanduse arengule ja stsenaariumite esialgsete mõjude hindamise puudumist. Ministeerium on mõjude hindamise töö küll tellinud, kuid see ei vasta püstitatud ülesandele ja seda saa veel juhtkogule kasutamiseks esitada.

MAK2030 juhtkogu otsustas tänase kohtumise ära jätta ja kohtuda nagu plaanitud järgmisel nädalal. Siis kuulatakse metsanduse tulevikku puudutavaid ettekandeid ja suure tõenäosusega lepitakse kokku lähteülesanded, mida teadlastelt stsenaariumitega tehtavast tööst oodatakse.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.