Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2019-12-19 08:22:28)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud nädalavahetuse jooksul 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 36 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 17 vargust (kaks eluruumidest ja üks sõidukitest). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 165.

Piirilt väljastati kolm sisenemiskeeldu, registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja Eestist saadeti välja üks isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kelmus

17. detsembril leiti Haaberstis Paldiski maanteel valeraha tunnustega 50-eurone.

Harjumaa

Kelmus

17. detsembril teatati, et detsembri alguses sõlmiti veebilehe iseteeninduskeskkonnas kiirlaen kolmanda isiku nimel. Kahju on 500 eurot.

Juhtumid piiril

17. detsembril saabus Tallinna lennujaama 1980. aastal sündinud Gruusia naisterahvas koos lapsega. Kuna ta oli Schengeni alal viibinud lubatust kauem, määrati talle sisenemiskeeld.

17. detsembril lõpetati viisa kehtivus ja määrati aastane sissesõidukeeld 1984. aastal sündinud Ukraina naisterahvale, kes osutas Eestis intiimteenuseid.

17. detsembril määrati Tallinnas 3200-eurone trahv ettevõttele, kes võimaldas Eestis registreerimata töötada 1994. aastal Ukrainas sündinud kodanikul.

17. detsembril koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja määrati kaheaastane sissesõidukeeld 1991. aastal sündinud Ukraina meesterahvale, kes juhtis mootorsõidukit alkoholijoobes.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. detsembril läks 70-aastane mees Rakveres Aia tänava korteris kallale enda 68-aastasele elukaaslasele. Mees on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud.

Ida-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 17. detsembril Eestisse sisenemisel 1996. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 17. detsembril Eestisse sisenemisel 1989. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

17. detsembri õhtul puhkes Jõgeva vallas Võikvere külas elukaaslaste vahel tüli, mille käigus lõi 48-aastane mees 36-aastast naist. Meedikud andsid naisele esmaabi kohapeal. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis esmalt kainenema.

Tartumaa

Vargused

17. detsembril teatati, et Luunja vallas Lohkva külas on sisse murtud põllumajandustehnikat müüva ettevõtte territooriumile, kus erinevatelt põllumasinatelt varastati vähemalt 30 GPS-seadet ning monitori. Vargusega tekitatud kahju on umbes 100 000 eurot. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

16. detsembril varastati Tartus Ringtee tänava kauplusest sülearvuti. Kahju on 899 eurot.

Juhtum piiril

17. detsembril kella 23.50 ajal peeti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni 57-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 25 kalendripäeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Õigusrikkujat karistati rahatrahviga, talle kohaldati kuueks kuuks sissesõidukeeld ja lubati riigist lahkuda.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.