Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Uued kriteeriumid ohtlike ilmastikunähtuste hoiatustele (2020-01-03 05:48:58)


Maakera kliima muutub ning koos sellega peab muutuma ka inimühiskonna valmisolek muutuste leevendamiseks ja nendega kohanemiseks. Muutused toovad kaasa äärmuslikke ilmastikunähtusi ja neis oludes kiireks adekvaatseks reageerimiseks ning kõigi turvalisuse tagamiseks teevad jõupingutusi paljud ametiasutused. Mitmete riikide ilmateenistused teevad korrektiive hoiatuste kriteeriumite osas, nii ka Eesti.

Võttes arvesse naaberriikide kogemust, tuginedes statistilisele analüüsile ja ülikoolide soovitustele, võetakse alates 01.01.2020.a. kasutusele uuendatud ohtlike ilmastikunähtuste kriteeriumid. Uued kriteeriumid on kooskõlastatud ja heaks kiidetud erinevate ametkondade poolt (Päästeeamet, Häirekeskus, Maanteeameti, Terviseamet jt).

Uued kriteeriumid on kättesaadavad siit: http://www.ilmateenistus.ee/ilmatarkus/kasulik-teada/hoiatuste-kriteeriumid

Keskkonnaagentuuri poolt koostatud ohtlike ilmatikunähtuste hoiatusi saab jälgida ilmateenistuse veebilehelt või tellida teavitused e-mailile.

 

Allikas: Keskkonnaagentuuri pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.