Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
LG uus nutiaiandusseade kolib aiamaa õuest tuppa (2020-01-13 13:32:45)


Elektroonikafirma LG avalikustab tehnikamessil CES 2020 oma esimese nutiaiandusseadme. Revolutsioonilises riiul-tüüpi nutiaianduskapis kasvavad tänu arenenud valguse, temperatuuri ja vee seadetele, mugavatele seemnepakkidele ja monitooringurakendusele maitsvad ja toitainerikkad kodused köögiviljad kasvõi linnakorteris.

LG uus tubane aiamaa on loodud kõigile, kes tahavad täpselt teada, mis nende toidus on, kust see pärineb ning selle üle võimalikult palju ise otsustada. Uuenduslikus nutikas aianduskapis valmivad värsked ürdid ja köögiviljad aastaringselt. Nutiaia hooldamisega saab hakkama isegi kõige algajam rohenäpp.

Paindlikke mooduleid kasutades imiteerib isoleeritud kapp looduslikke välitingimusi ja reguleerib tingimusi vastavalt kellaajale. LED-valgustite, kunstlikult tekitatud õhuringluse ja niisutustehnika abil sirguvad seemnetest kiiresti maitsvad viljad ja värsked ürdid, millest koduseid roogi valmistada. Nutiaianduskapp mahutab kuni 24 seemnepakki, millest valmivaid vilju saab nautida kuni 4-liikmeline pere.

Automatiseeritud aianduslahenduse põhikomponent on LG tsirkuleerimata veevarustustehnoloogia, mis tagab taimepakkidele kasvuks vajaliku vee ühtlase jaotuse. See tehnoloogia hoiab ära vetikate vohamise ja pärsib ebameeldiva lõhna tekkimist. Nutiaiaga kaasnev telefonirakendus aitab kasutajatel oma taimi jälgida ja hooldada, pakkudes kasulikke nippe edukaks aiamajanduseks. Kõik-ühes seemnepakendid, mis sisaldavad seemneid, turbasammast ja väetist, on otse istutamiseks valmis, ega vaja liigset tähelepanu. Esialgu on saadaval 20 erinevat sorti seemneid, nende hulgas näiteks rooma salat ja teised lehtkapsalised, rukola, basiilik ja harilik sigur.







Allikas: Turundusartikkel

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.