Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-01-31 07:56:01)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli üks röövimine ja 27 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati kuus alkoholi- ja kolm narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu ning riigist saadeti välja üks inimene.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Harjumaa

Vargus

Kolmapäeval teatati politseile, et Harkujärve külas asuva kortermaja keldriboksist on varastatud telk. Esialgne kahjusumma on ligikaudu 200 eurot.

Juhtumid piiril

Kolmapäeval saabus Tallinna lennujaama Kiievist 1988. aastal sündinud Ukraina kodanikust mees, kelle viisa oli 13.01 kehtetuks tunnistatud. Samuti puudusid mehel asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning isikul puudusid piisavad elatusvahendid. Mehele kohaldati sisenemiskeeld ning ta jääb kuni esimese tagasilennuni lennujaama non-Schengeni alale.

Kolmapäeval viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalitus läbi illegaalimenetluse 1979. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodaniku suhtes. Mees viibis Schengeni riikide territooriumil seadusliku aluseta 49 päeva ning samuti pani isik toime varavastase süüteo. Mehele tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja talle kohaldati sissesõidukeeld üheksaks kuuks.

Reedel saabusid Tallinna lennujaama Oslost 1986. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanikust mees ja 1973. aastal sündinud Eestis elav määratlemata kodakondsusega mees. Mehed saadeti seaduserikkumiste pärast välja Norra Kuningriigist.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Valeraha teated

Politseile laekus teade, et 24. jaanuaril avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses võltsimistunnustega kaks 2-eurost münti, mis saadeti ekspertiisi.

Juhtum piiril

29. jaanuaril tõkestati Koidula maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunud meestele väljastati sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

29. jaanuaril teatati politseile, et Tamsalus Koidu tänava korterist on leitud vägivalla tundemärkideta 79-aastase naise surnukeha. Hetkel on alust arvata, et naine suri vingumürgitusse, kuid juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

29. jaanuaril sai politsei teate Sillamäele I. Pavlovi tänava korterisse, kus naaber lõi 75‑aastast naist. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

29. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee trepikojas löödi 46-aastast naist.

30. jaanuaril sai politsei väljakutse Kohtla-Järvel Salu tänava korterisse, kus 42-aastane mees lõi 38-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

30. jaanuaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris ähvardas 58-aastane mees 57-aastast abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Röövimine

29. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänaval lõid seni kindlaks tegemata inimesed 40-aastast meest ja röövisid talt telefoni, visiitkaardihoidja ja suitsupaki.

Valeraha teade

29. jaanuaril teatati politseile, et Tartus Võru tänava ettevõtte avastas võltsimistunnustega 2-eurose mündi, mis saabus Narvast Kangelaste prospekti ettevõttelt.

Juhtumid piiril

Narva raudtee piiripunktis kontrolliti 29. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1994. aastal sündinud Serbia Vabariigi kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 29. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1997. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. jaanuaril sai politsei teate, et Häädemeeste vallas lõi 27-aastane mees oma 56-aastast ema, kes sai viga. Politsei pidas 27-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

 

Allikas: PPA 30.01.2020 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.