Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-01-31 15:11:49)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli üks röövimine, 16 varavastast kuritegu ning üks sõidukivargus. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati kolm alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril väljastati seitse sisenemiskeeldu ning registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

30. jaanuaril teatati politseile, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval ähvardab 30-aastane alkoholijoobes mees endale tuttavat 40-aastast naist relvaga. Politseinikud pidasid 30-aastase mehe kinni.

Kehalised väärkohtlemised

30. jaanuaril sai politsei teate, et Kesklinnas Suur-Ameerika tänaval tungis 22-aastane mees kallale tuttavale 23-aastasele naisele ja tekitas talle tervisekahjustuse. Politseinikud pidasid 22-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

30. jaanuari öösel varastati Harjumaalt kaks Lexust, üks varas ja auto tabati Lätis. Eile varahommikul alustas politsei koos Läti ja Leedu politseiga suuroperatsiooni seoses kahe Lexuse vargusega. Sõidukid ületasid Eesti piiri ning üks varastatud Lexus koos saateautoga õnnestus Läti politseinikel eile lõunal tabada. Kinni peeti kolm meest.

30. jaanuaril teatati politseile, et Haaberstis Kiini tänaval toimetavad ühe ridaelamu ees tundmatud mehed, kes proovisid korteri uksi skaneerides saada kätte autovõtme signaali. Kuna auto signalisatsioon hakkas tööle, jooksid mehed minema.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. jaanuaril teatati politseile, et Kose vallas Ravila teel tekkis konflikt 61- ja 65-aastase mehe vahel. Omavahel tuttavad mehed tekitasid teineteisele füüsilist valu ja tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas 61-aastase mehe tervisekontrolliks haiglasse.

Juhtum piiril

30. jaanuaril viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalitus läbi illegaalimenetluse 1976. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes. Mees töötas Eestis ebaseaduslikult ja tema lühiajaline töötamine ei olnud registreeritud. Mehele tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja talle kohaldati sissesõidukeeld kaheks aastaks.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 28. jaanuaril puhkes Tartus Uuel tänaval 40-aastase ja seni tuvastamata mehe vahel tüli, mille käigus sai viga 40-aastane mees, kes pöördus tervisekontrolliks haiglasse ning seejärel üksikasjade selgitamiseks jaoskonda.

Viljandimaa

Vargused

Ööl vastu 30. jaanuari murti Põhja-Sakala vallas Kõo külas sisse kauplusesse, kust varastati tubakatooteid. Vargusega tekitatud kahju ning juhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Samal ööl laekus politseile teinegi sarnane teade Põhja-Sakala vallast Vastsemõisa külast, kui anti teada, et lõhutud akna kaudu on sisenetud kohalikku kauplusesse, kust varastati erinevaid kaupu. Kahju ja täpsemad üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

Ööl vastu 31. jaanuari tõkestati Luhamaa maanteepiiripunktis Eestisse sisenemine 30-aastasel Ukraina kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

 

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

31. jaanuaril kella 2.12 ajal sai politsei väljakutse Narvas Kangelaste prospekti korterisse, kus 29-aastane mees lõi 29-aastast elukaaslast. Mees lahkus enne politsei saabumist. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Röövimine

30. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval ähvardati 30-aastast meest ja talt rööviti mobiiltelefon.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 30. jaanuaril Eestisse sisenemisel nelja Kasahstani Vabariigi kodanikku. Kuna meestel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati neile sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 30. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1978. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 30. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1962. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 30. jaanuaril Eestisse sisenemisel 1993. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. jaanuaril sai politsei teate, et Pärnus Kalamehe tänaval lõi 39-aastane mees oma 79-aastast isa. Politsei pidas 39-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Vargus

31. jaanuaril sai politsei teate, et Märjamaa alevis tungisid seni tuvastamata isikud lukustatud ja tanklasse ja varastasid sigarette. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Asja rikkumine ja hävitamine

30. jaanuaril sai politsei teate, et Kohila alevis asuval kinnistul süüdati haagissuvila. Vara hävitamisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi kasutamine

29. jaanuaril sai politsei teate, et Raplas Tallinna maanteel asuvas pangakontoris esitas 47-aastane mees teadlikult panga tellerile võltsitud 50-eurose kupüüri.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

 

Allikas: PPA 31.01.2020 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.