Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-02-07 08:04:40)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 38 vargust (üks eluruumidest; üks sõidukist). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 13 alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
5. veebruaril teatati, et Mustamäel Ehitajate teel lõi 30-aastane mees oma 41-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

5. veebruaril teatati, et Lasnamäel Tondiraba tänaval tungis 24-aastane mees kallale oma 53-aastasele isale. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

5. veebruaril teatati, et Lasnamäel Kihnu tänaval tungis 36-aastane mees kallale oma 57-aastasele emale. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

5. veebruaril teatati, et Lasnamäel Paasiku tänaval tungiti kallale 58-aastasele mehele. Kahtlustatavana peeti kinni 30-aastane mees.

Vargus
5. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Vabriku tänaval tungiti sisse keldriboksi ning varastati mudel- ja puldiautode kollektsioon. Kahju on 1400 eurot.

Omavolilised sissetungid
5. veebruaril teatati, et Pirita linnaosas Harksaba tänaval tungiti akna kaudu eramajja ning soriti asjades. Esialgsetel andmetel midagi ei varastatud.

5. veebruaril teatati, et Pirita linnaosas Sinitiiva tänaval tungiti akna kaudu eramajja. Esialgsetel andmetel midagi ei varastatud.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine
5. veebruaril avastati Haabersti linnaosas Paldiski maanteel võltsitud 100-eurone ja kaks kaheeurost münti.

5. veebruaril avastati Mustamäe linnaosas Sõpruse puiesteel võltsitud 20-eurona rahatäht.

Juhtumid piiril

5. veebruaril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnik ettekirjutuse riigist lahkumiseks 1976. aastal sündinud Ukraina kodanikule, kes viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 41 päeva. Mees peab riigist lahkuma hiljemalt 12. veebruaril.

5. veebruaril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnik ettekirjutuse riigist lahkumiseks 1988. aastal sündinud Ukraina kodanikule, kes viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viis päeva. Mees peab riigist lahkuma hiljemalt 12. veebruaril.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

5. veebruari hommikul teatati politseile, et Põlva vallas Mammaste külas löödi 45-aastast meest. Meedikud andsid mehele esmaabi kohapeal. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. veebruari pealelõunal puhkes Tartus Vanemuise tänaval naise ja mehe vahel tüli, mille käigus joobes 54-aastane mees lõi 31-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Politseile laekus teade, et 2. veebruaril lõi 31-aastane mees Elva vallas Rannu alevikus puhkenud tüli käigus 31-aastast endist elukaaslast. Meedikute abi naine ei vajanud. Politsei pidas mehe kinni ning toimetas asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Juhtumid piiril

5. veebruaril tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine 48-aastasel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

6. veebruari varahommikul tõkestati Koidula piiripunktis riigist väljumine 1966. aastal sündinud mehel, kel puudus piiriületuseks tarvilik reisidokument.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. veebruaril tegi politseisse avalduse 18-aastane mees, kes ütles, et Kadrina alevikus asuvas bussipeatuses lõi teda temale tuttav mees. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

5. veebruaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Narvas Rahu tänavale pargitud autole on tekitatud kahjustused. Esialgne kahju on 4000 eurot.

Ähvardamine

5. veebruaril teatas 26-aastane mees Jõhvi politseijaoskonda, et tuttav mees ähvardas teda vara hävitamisega ja tervisekahjustuse tekitamisega. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Võltsimine

5. veebruaril sisenes Narva-1 piiripunkti kaudu Eesti Vabariiki Eesti numbrimärkidega veoauto, mida juhtis 48-aastane mees. Juht esitas kontrolliks täielikult võltsitud liikluskindlustuspoliisi.

Väljapressimine

5. veebruaril teatas 47-aastane mees Narva politseijaoskonda, et Jõhvi vallas nõudis temalt raha taksoteenust kasutav seni kindlaks tegemata mees. 47-aastane mees tundis hirmu ja andis ähvardajale 36 eurot. Kõik juhtunu täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 5. veebruaril Eestisse sisenemisel 1977. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 5. veebruaril Eestisse sisenemisel kahte Ukraina kodanikku. Kuna neil puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati neile sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 5. veebruaril Eestisse sisenemisel 1984. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.