Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 7. nädala eelinfo (2020-02-10 08:41:12)


Esmaspäev, 10. veebruar

· Maaeluminister Arvo Aller ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban osalevad Riigikogu maaelukomisjonis, kus tutvustavadmaaelu ja põllumajandusturu korraldamise seaduse muudatusi enne esimest lugemist.

· Kell 14 osaleb maaeluminister Arvo Aller Riigikogu konverentsikeskuses foorumil "Eesti regionaalne tasand -kas praktiline vajadus või saab ka teisiti?" (maaelu vaade).

· Maaeluminister Arvo Aller kohtub Eesti Leader Liidu esindajatega.

Teisipäev, 11. veebruar

  • Kell 13 osalevad maaeluminister Arvo Aller, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja ministeeriumi ametnikud toiduohutuse nõukoja kohtumisel Maaeluministeeriumi väikeses saalis. Päevakavas on olulisemate teemadena 2020. a sööda- ja toidualaste õigusnormide ning loomade tervishoidu ja heaolu käsitlevate eeskirjade täitmise kontrollikava aruande arutelu, mikroobide resistentsus ja koostöö Euroopa Toiduohutusametiga.

  • Kell 13 osaleb Maaeluministeeriumi taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu Põllumajandusameti saalis (Teaduse 2, Saku) viljapuu-bakterpõletiku (Erwinia amylovora) teemalisel ümarlaual. Päevakavas on Eesti viljapuu-bakterpõletiku kaitstava piirkonna staatuse tutvustus, Põllumajandusameti eelmise aasta järelevalve tulemuste tutvustus, Põllumajandusuuringute Keskuse analüüsitulemuste esitlus ning arutelu. Kohtumisel osalevad Eesti Aiandusliidu liikmed, tootjad ja teadlased.

  • 11.-12. veebruaril osalevad Maaeluministeeriumi välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Hanna Turetski-Toomik ning nõunik Galina Jevgrafova Roomas toimuval Rahvusvahelise Põllumajanduse Arengu Fondi (IFAD) 43. juhtkomitee istungil. Põhiteemad on säästlikud toidusüsteemid ning maapiirkondade areng kui globaalsete probleemide üks lahendusi.

Neljapäev, 13. veebruar

  • Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 14. veebruar

  • Kell 12 osaleb Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai Sangaste mõisa ringtalli külastuskeskuses krahv Friedrich Bergi 175. sünniaastapäevale pühendatud juubelipäeval ja innovatsioonipreemiate üleandmisel.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.