Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-03-13 07:07:42)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeval 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 37 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 20 vargust (eluruumidest kolm, sõidukitest üks). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kaks alkoholijoobes sõidukijuhti ning üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu ja registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vandalism

11. märtsil teatati, et Haabersti linnaosas Tuuleveski tänaval põles paat. Kahju kogusumma 35 000 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril
11. märtsil saabus lennuga Kutaisist Tallinnasse 1986. aastal sündinud Aserbaidžaani Vabariigi kodanik. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ning talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld. Kodanik lahkus lennuga Moskvasse.

11. märtsil saabus lennuga Kiievist Tallinnasse 2000. aastal sündinud Ukraina kodanik. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning puudusid ka piisavad elatusvahendid. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld. Mees viibib kuni sobiva lennu väljumiseni non-Schengeni alal.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 11. märtsi puhkes Põlva vallas Puskaru külas kahe joobes mehe vahel tüli, mis päädis rüselusega. Omavahelises kähmluses sai viga 41-aastane mees. Politsei pidas 30-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

11. märtsi õhtul puhkes Valgas J. Kuperjanovi tänava korteris viibinud isikute vahel kaklus, misjärel vajas meedikute abi 35-aastane mees. Kohapeal pidasid politseinikud kinni 36-aastase mehe.

Viljandimaa

Arvutikelmus

11. märtsil laekus politseile teade, et Viljandis elava eaka mehe pangakontolt on tema teadmata võetud välja 500 eurot sularaha.

Juhtumid piiril

11. märtsil avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kontrollitud Venemaa Föderatsiooni numbrimärgiga sõiduautost kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

11. märtsil kontrollisid piiriametnikud Võrumaal erinevaid ettevõtteid selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Kontrolliti kolme juriidilist ja kolme füüsilist isikut ning tuvastati kaks Ukraina kodanikku, kelle lühiajaline töötamine ei olnud nõuetekohaselt PPA-s registreeritud. Isikutele määrati rikkumiste eest saja eurosed rahatrahvid.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. märtsil sai politsei teate, et Kundas Koidu tänava korteris lõi 45-aastane mees enda 42-aastast abikaasat. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

11. märtsil alustati kriminaalmenetlus selles, et Haljalas Rakvere maantee korteri esikust on varastatud ligikaudu 360 euro eest ehteid.

Kelmus

10. märtsil teatati Rakvere politseijaoskonda, et ühel veebilehel avaldatud kuulutuses oli ära anda tasuta papagoi, kuid seda kasutati ettekäändena, et transpordi- ja kindlustuskulude katteks välja petta 400 eurot. Papagoi ostjani ei jõudnud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. märtsil teatati politseile, et Narvas Võidu prospekti korteris toimub sõnelus 19-aastase mehe ja 21-aastase naise vahel. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11. märtsil teatati politseile, et Narvas Rakvere tänava korteris lõi 21-aastane mees uksega 32-aastast naabrit. Mees lahkus enne politsei saabumist. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

11. märtsil sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Sõpruse puiestee korteris ähvardas 43-aastane mees endist 57-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

Ajavahemikul 10. - 11. märts varastati Sillamäel Kalda tänava eramust muusika inventari. Esialgne vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 10000 eurot.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 11. märtsil Eestist väljumisel 1970.aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Mees viibis Schengeni riikide territooriumil 85 päeva seadusliku aluseta, neist üks päev Eestis. Talle koostati ettekirjutis Eestist lahkumiseks ja määrati rahvatrahv. Mees lahkus Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 11. märtsil Eestisse sisenemisel nelja Moldova Vabariigi kodanikku. Kuna meestel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati neile sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine

11. märtsil sai politsei teate, et Virtsu alevikus siseneti omaniku loata eramusse ja varastati sularaha. Teoga tekitatud kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Vargus

11. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et varem sarnaste kuritegude eest karistatud 52-aastane mees möödus Kuressaares Kihelkonna maanteel asuvast kauplusest toote eest tasumata.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.