Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei tabas teolt suvilasse vargile läinud mehe (2020-04-01 08:29:17)


Häirekeskus sai 30.03.2020 hilisõhtul teate Tallinnas elavalt abielupaarilt, kes märkas mobiiltelefonile edastatud turvakaamerapildilt, kuidas keegi nende Raplamaal asuvasse suvilasse sisse on tunginud. Teatele reageerinud politseinikud tabasid 62-aastase varga otse teolt.

Rapla politseijaoskonna juhtivuurija Jaan Aas ütles, et sündmusele reageerinud politseinikud märkasid suvilasse sisenenud isikut seal taskulambi saatel toimetamas. Politseinikud selgitasid välja, et tegu oli 62-aastase mehega, kes oli suvilasse sisenemiseks ära lõhkunud hoone välisukse luku. "Pidasime 62-aastase mehe sündmuskohal kahtlustatavana kinni," rääkis Aas.

Juhtivuurija sõnas, et esialgseil andmeil üritas mees suvilast varastada elektrisaagi ja nahktagi, kuid sündmuse asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust.

"See on hea näide sellest, kuidas valvekaamerad ja kiire teavitamine aitavad kaitsta inimeste vara. Eriti tõhusad on need just suvekodude puhul, kus inimesed enamuse ajast ei viibi," märkis Aas. "See, et abielupaar märkas suvilas tavatut tegevust läbi kaamera ja andis sellest koheselt politseile teada, viis varga kiire tabamiseni," sõnas ta.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.