Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-05-01 10:51:02)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 33 varavastast kuritegu, kaasa arvatud 18 vargust (sõidukitest üks). Registreeriti kaks inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

29. aprillil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel on lõhutud parkiva auto aken ning varastatud sõidukist mobiiltelefon. Kahju kokku 800 eurot.

Kelmus

29. aprillil alustati menetlust kelmuse osas, kus kauplemisplatvormil loodi kodanikule tegelikest asjaoludest ebaõige ettekujutus, pakkudes võimalust kaubelda valuutaturgudel maakleri vahendusel kasumiga. Isik võimaldas kaugjuurdepääsu enda arvutile TeamViewer programmi vaheldusel ning kandis kauplemisplatvormile kaadrimaksetena kogusummas 3290 eurot. Tegelikkuses platvormilt raha välja võtta ei saa, kuid jätkuvalt nõutakse juurdemakseid erinevatel ettekäänetel.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. aprillil teatati, et Klooga alevikus toimus konflikt naabrite vahel, mille käigus meesterahvas ründas 60-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

29. aprillil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1977. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes töötas Tallinnas ebaseaduslikult. Põhja prefektuuri ametnik lõpetas ennetähtaegselt isiku lubatud viibimisaja Eestis, koostas ettekirjutuse Eestist lahkumiseks ja kohaldas üheks aastaks sissesõidukeelu.

29. aprillil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi illegaalimenetlused kahe Türkmenistani kodaniku suhtes: 1984. aastal sündinud mees ja 1977. aastal sündinud mees, kes töötasid ebaseaduslikult Tallinnas. Samuti puudusid meestel rahalised vahendid Eestis toimetulekuks ja koduriiki tagasipöördumiseks. Põhja prefektuuri ametnik tunnistas isikutele väljastatud viisad kehtetuks, neile koostati ettekirjutused Eestist lahkumiseks ja kohaldati üheks aastaks sissesõidukeeld.

29. aprillil viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi illegaalimenetluse kahe Türkmenistani kodaniku suhtes: 1973. aastal sündinud mees ja 1995. aastal sündinud mees, kes töötasid Eestis ebaseaduslikult. Meestel puudusid rahalised vahendid Eestis toimetulekuks. Põhja prefektuuri ametnik isiku tunnistas nende viisad kehtetuks ja koostas talle ettekirjutuse Eestist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

29. aprillil teatati politseile, et Tapal Ülesõidu tänava korteris on 24-aastane peahaavaga mees. Kõik juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Asja omavoliline kasutamine

30. aprillil kella 2.55 ajal sai politsei teate, et Tapal asuva maja hoovist on varastatud sõiduauto Ford Galaxy. Politseinikud pidasid kinni kaks 17-aastast ja ühe 18-aastase noormehe, kes olid omavoliliselt võtnud Tapal asuva maja hoovist sõiduauto ning jõudnud sellega linna vahel ringi sõita.

Ida-Virumaa

Röövimine

29. aprillil teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospekti kaupluse juures löödi 41-aastast meest ning temalt võeti mobiiltelefoni OnePlus 5s, tekitades kannatanule füüsilist valu ja materiaalse kahju summas ligikaudu 250 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

29. aprillil teatati politseile, et 28. aprillil tõukas Narvas Tallinna maantee kaupluses konflikti käigus 49-aastane mees 64-aastast naist, millega tekitas talle füüsilist valu ja kehavigastusi.

29. aprillil teatati politseile, et Sillamäel Viru puiesteel asuvas korteris tõukas peretüli käigus 19-aastane mees oma 20-aastast abikaasat, millega tekitas talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

29. aprillil teatati politseile, et 25. aprillil hammustas Kohtla-Järve Kukruse linnaosas asuvas korteris 22-aastane naine 39-aastast kasuisa ning tema tuttavat.

29. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuvas korteris lõi peretüli käigus 37-aastane mees oma 37-aastast abikaasat, tekitades talle kehavigastusi ja füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

Ajavahemikul 28.- 29. aprill varastati Kuremäel eramust jalgratas Romet ja keldrist tööriistu. Vargusega tekitati kahju ligikaudu 1055 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.