Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PRIA info: Alanud on TARU ja PIN toetuste taotlemine (2020-05-05 08:24:39)

1. maist algas e-PRIAs mesilasperede toetuse taotlemine, mis kestab kuni 15. maini. Infot toetuse tingimuste ja taotlemise kohta leiab meie kodulehe toetuse leheküljelt ning pressiteate leiate siit. Lisaks leiate kirja manusest TARU infolehe: Kuidas taotleda TARU toetust - meelespea.

2. maist alates saab esitada otsetoetuste, üleminekutoetuste ning maaelu arengukava pindala- ja loomapõhiste toetuste taotlusi. Taotlusi saab esitada ainult e-PRIAs 2.-21. maini ja pärast seda hilinenult veel 15. juunini. Täpsemat infot kõigi toetuste tingimuste kohta leiate meie kodulehelt. Pressiteate taotlusvooru avanemise kohta leiate siit.

Palun jagage infot ka oma kolleegide hulgas. Seoses eriolukorraga on PRIA teenindusbürood ajutiselt suletud ja kui tekib toetuste kohta täpsustavaid küsimusi, siis palun helistage meie pindala- ja loomatoetuste infotelefonil 737 7679 või meie maakondlikesse teenindusbüroodesse. Abi saab ka MES nõuandeteenistuse konsulentide käest.



Allikas: Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.