Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2020-05-12 08:04:36)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 97 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 24 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust. Registreeriti 15 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 17 inimest. Tabati 78i alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Sitsi tänaval tekitas 36-aastane mees füüsilist valu 66-aastasele naisele. Politsei pidas 36-aastase mehe kinni.

8. mail teatati, et Pirital Metsavahi teel tekkis konflikt 20-aastase mehe ja 45-aastase naise vahel, mille käigus tekitati füüsilist valu.

8. mail teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel tekitas 54-aastane mees kehavigastusi 38-aastasele mehele. Mõlemad mehed olid alkoholijoobes. Kannatanu toimetati kainestusmajja. Politsei pidas 54-aastase mehe kinni ja viis ta jaoskonda.

8. mail teatati, et Kesklinnas Koidu tänaval tekitas 33-aastane mees füüsilist valu 31-aastasele naisele. Politsei pidas 33-aastase mehe kinni.

8. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval tekitas 34-aastane mees füüsilist valu ja kehavigastusi 27-aastasele naisele. Politsei pidas 34-aastase mehe kinni ja viis ta jaoskonda.

9. mail tekkis Põhja-Tallinnas Ketta tänaval asuvas majas konflikt kolme alkoholijoobes mehe vahel. Kiirabi viis tervisekontrolliks 50-aastase mehe haiglasse.

9. mail teatati, et Lasnamäel Võidujooksu tänaval tekkis konflikt kahe seltskonna vahel. Kiirabi vaatas rüseluses kannatada saanud üle.

9. mail teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval tekkis konflikt 27-aastase naise ja talle tuttava 34-aastase naise vahel. Juhtumi asjaolud on selgitamisel.

9. mail teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänaval lõi 24-aastast meest talle tuttav meesterahvas.

9. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval ründas seni tuvastamata isik 65-aastast meest, mille tulemusena kannatanu sai vigastada. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

9. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas korteris lõi alkoholijoobes 28-aastane mees oma elukaaslast, 37-aastast naist. Politseinikud toimetasid mehe kainenema.

9. mail teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas korteris ründas alkoholjoobes 64-aastane mees oma elukaaslast, 63-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Toompuiesteel ründas 52-aastane mees 20-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

9. mail teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuvas korteris lõi üks mees teist, 51-aastast meest. Kiirabi kontrollis kannatanu vigastused.

10. mail teatati, et alkoholijoobes 55-aastane mees ründas Põhja-Tallinnas Õle tänaval oma abikaasat, 54-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid mehe kinni.

10. mail teatati, et 37-aastane mees lõi Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris oma abikaasat, 48-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Kiirabi toimetas naise tervisekontrolliks haiglasse, politseinikud pidasid mehe kinni.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine
10. mail teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänaval avastati võltsimistunnustega 50-eurone kupüür.

Vargused

9. mail teatati, et Haabestis Rõika tänaval varastati eramajast sülearvuti. Kahju 1500 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. mail teatati, et Maardus asuvas korteris ründas ründas 19-aastane mees oma endist elukaaslast, 20-aastast naist. Mees lahkus korterist enne politsei saabumist.

9. mail teatati, et Maardus ründas 41-aastane mees oma elukaaslast, 41-aastast naist. Kiirabi kontrollis kannatanu vigastused ja politseinikud pidasid mehe kinni.

10. mail teatati, et 44-aastane mees lõi päev varem Anija vallas Aavere külas 43-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 44-aastse mehe kinni.

10. mail teatati, et alkoholijoobes 62-aastane mees ründas Paldiskis Muuli tänaval asuvas korteris endale tuttavat 88-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Juhtumid piiril

9. mail koostati Põhja prefektuuris lahkumisettekirjutus 1978. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Mees tegi Tallinnas avarii ning asjaolude kontrollimisel selgus, et ta töötab Eestis ebaseaduslikult. PPA lõpetas ennetähtaegselt mehe viisavaba lubatud viibimisaja Eestis ja Schengeni alal ning kohaldas sissesõidukeelu kolmeks aastaks.

10. mail saabus Helsingist Tallinna Vanasadamasse 1975. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Mehe Soome elamisluba oli kehtetu ja tal puudus Eestis viibimiseks seaduslik alus. Mees lahkus samal päeval tagasi Helsingisse.

10. mail koostati Põhja prefektuuris lahkumisettekirjutus 1996. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Mees pani Tallinnas toime varguse ning asjaolude kontrollimisel selgus, et tal puuduvad Eestis viibimiseks seadusega ette nähtud vajalikud rahalised vahendid. PPA lõpetas PPA lõpetas ennetähtaegselt mehe viisavaba lubatud viibimisaja Eestis ning kohaldas sissesõidukeelu üheks aastaks ja kuueks kuuks.

LÕUNA PREFEKTUUR


Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

8. mail laekus politseile teade, et Valgas Uue tänava korteris on joobes 30-aastane mees löönud oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas esmalt arestikambrisse kainenema. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

11. mail esimestel tundidel avastasid piirivalvurid valvekaamerate abil, et Setomaal Perdaku külas liigub mööda patrullrada üks inimene. Sündmuskohale reageerinud piirivalvurid tuvastasid, et piiriäärsel alal liikus eakas mees, kes oli lähedalasuvast hooldekodust sealse personali teadmata lahkunud ning eksikombel piiriäärsele alale sattunud. Piirivalvurid võtsid meeltesegaduses mehe oma sõidukile ning toimetasid ta tagasi ajutisse elupaika.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal teateid kuritegudest ei registreeritud

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

9. mail teatati politseile, et Narva-Jõesuus tehti autost kaks lasku stardipüstolist. Politseinikud pidasid kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe ning temalt võeti stardipüstol ära.

Kehalised väärkohtlemised

8. mail teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel korteris lõi peretüli käigus joobes 44-aastane mees oma 41-aastast abikaasat ja 12-aastast poega, tekitades neile füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

9. mail teatati politseile, et Narvas V. Gerassimovi tänava korteris lõi peretüli käigus 61-aastane mees oma 57-aastast abikaasat, tekitades talle füüsilist valu.

10. mail sai politsei väljakutse Kohtla-Järve Estonia puiestee korterisse, kus peretüli käigus lõi 51-aastane mees oma 45-aastast abikaasat, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi.

10. mail sai politsei väljakutse Narva Juhkentali tänava korterisse, kus 50-aastane mees lõi oma 47-aastast abikaasat, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

10. mail teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põhja allee korteris lõi peretüli käigus 32-aastane mees oma 63-aastast ema,millega tekitas kannatanule füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

10. mail teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Puru tee korteris lõi peretüli käigus 38-aastane mees oma 46-aastast abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

8. mail teatati politseile, et 5. mail varastati Narvas Kreenholmi tänava maja juurest jalgratast BMX, millega tekitati kahju ligikaudu 300 eurot. Võimalik teo toimepanija on politseile teada.

10. mail teatati politseile, et Jõhvis Puru teel kauplusest varastas 27-aastane mees kaupa ligikaudu 290 euro eest. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus

9. mail sai politsei teate, et Kärdlas Sadama tänaval siseneti suvilasse ja varastati televiisor, aiatööriistu ja muid esemeid. Vargusega tekitati kahju ligi 360 eurot.

Järvamaa

Vargus

11. mail sai politsei teate, et Päinurme külas siseneti kauplusesse ja varastati alkoholi ning sigarette. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

10. mail sai politsei teate, et Kehtna vallas lõi 43-aastane mees 37-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.