Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-05-13 08:16:59)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse põhjustamine, 25 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 26 alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

11. mail teatati, et Kristiines Sõpruse puiesteelasuvas korteris ründas 29-aastane mees oma elukaaslast 36-aastast naist. Politsei saabudes oli mees lahkunud.

11. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval ründas alkoholijoobes 26-aastane mees 61-aastast meest. Kiirabi vaatas kannatanu üle, politseinikud pidasid ründaja kinni.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. mail teatati, et Viimsis ründas 41-aastane mees oma elukaaslast, 37-aastast naist. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed. Politseinikud pidasid mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR


Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et ööl vastu 8. maid varastati Tartus Rõõmu tee ehitusobjektilt jalakäijate liikumiseks mõeldud pinnasekaitse plaadid. Vargusega tekitatud esialgne kahju on 1800 eurot.

9. mail avastati, et Kambja vallas on sisse murtud maamajja, kust varastati tööriistu ja nende tarvikuid. Vargusega tekitatud kahju on 540 eurot.

Politseile laekus teade, et ööl vastu 5. maid varastati Tartus Ropka tänava garaažide juures seisnud kerghaagiselt kaks rehvi koos velgedega. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

Valgamaa

Varguse

Politseile laekus teade, et nädalavahetusel murti Valga vallas sisse ettevõte ruumidesse, kust varastati ehitusmaterjale ja tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

Juhtum piiril

10. mail avastasid piirivalvurid, et Pihkva järvel liigub mootorpaat, mille juht ei ole järvele minekut nõuetekohaselt registreerinud. Paadijuhile määrati riigipiiriseaduse rikkumise eest 80-eurone rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR


Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. mail sai politsei teate Vinni valda, kus 45-aastane mees lõi tooliga 49-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

11. mail teatati Rakvere politseijaoskonda, et 10. mail lõi 36-aastane mees 17-aastast elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Looma julm kohtlemine

11. mail alustati kriminaalmenetlus selles, et 7. mail tulistati Tapa linnas õhupüssist kassi, kes sai viga.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. mail sai politsei väljakutse Narvas Võidu prospekti korterisse, kus 24-aastane mees tõukas enda 52-aastast ema. Tõukamise tagajärjel naine kukkus. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

Ajavahemikul 10. oktoober 2019 - 4. mai 2020 on Jõhvis Narva maantee korterelamu keldrist varastatud jalgratas Trek 3500. Vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Saaremaa

Ähvardamine

10. mail sai politsei teate, et Aste alevikus ähvardas alkoholi tarvitanud 31-aastane mees 28-aastast meest.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.