Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lastekaitsepäeva tähistatakse Tartus kampaaniaga "Lase lapsel laps olla" (2020-05-26 08:04:10)

Lastekaitsepäeval toimub Tartus sel aastal traditsioonilise perefestivali asemel üleriigiline telekampaania, mille eesmärk on tõsta täiskasvanute teadlikkust laste õigustest ning vajadustest harmooniliseks arenguks.

Kampaania tunnuslauseks on "Lase lapsel laps olla", mis aitab tuletada meelde lapse mõttemaailma ja seda mõjutavate tegurite erinemist täiskasvanu omast. Kampaaniat aitavad levitada TV3, Digiekraanid ja Tartu Kaubamaja.

Tartu Noorsootöö Keskuse kodulehele tntk.tartu.ee on kogutud keskuse koostööpartnerite videomaterjalid, mis toetavad lapse ja vanema omavahelise suhte toimimist, pakuvad ideid koostegemiseks või annavad muul viisil mõtteainet. Videote autorid on Eesti Rahva Muuseum, EKNO, Huvikool HuviTERA, Jana Paumets, Juvente Estonia, Karateklubi Falco, Lasteabi.ee, Omanäoline EraHuvikool, SA Eesti Maaelumuuseumid, Tartu Linnaraamatukogu, Tartu Linnamuuseum, Tartu linna noortevolikogu, Tartu Mänguasjamuuseum, Tarkvanem.ee, Teeviit, Töötukassa ja TYPA.

Lisaks toimuvad kampaania raames sotsiaalmeedia väljakutsed Instagramis ja Facebookis. Väljakutsetes saab osaleda nii üksi kui ka terve perega. Kõikide osalejate vahel loositakse välja ka auhinnad, mis on välja pandud Tartu Kaubamaja poolt. Täpsem info väljakutsete kohta on leitav Tartu Noorsootöö Keskuse kodulehelt.
"Lase lapsel laps olla" kampaania kestab 25. maist 1. juunini, seda korraldab Tartu Noorsootöö Keskus, rahastab Tartu linn ja sponsoreerib Tartu Kaubamaja.
 
Allikas: Tartu uudised

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.