Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-06-03 08:17:32)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Avaliku korra rasketest rikkumistest teatati 2 ja varavastastest kuritegudest 38, sh vargustest 31 korral. Registreeriti 5 liiklusõnnetust, kus said viga inimesed. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 4, narkojoobes sõidukijuhte 1. Narkootikumide omamisi või tarbimisi oli 6.Piirilt väljastatud sisenemiskeelde registreeriti 1. Eestist väljasaadetud isikuid oli 1 ja Schengeni viisaeeskirja rikkumisi 8.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimise katse

1. juunil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Madala tänavas sisenes apteeki meditsiinilises kaitsemaskis ja noaga mees, kes ähvardas töötajat ja nõudis ravimeid. Juhtunu asjaolud selgitab kriminaalmenetlus.

Kehalised väärkohtlemised

1. juunil teatati politseile Kesklinnas Süda tänaval toimunud konfliktist elukaaslaste, 32-aastase mehe ja 28-aastase naise vahel, mille käigus tekitati füüsilist valu.

1. juunil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Maleva tänaval tekitas 30-aastane mees füüsilist valu ja kehavigastusi 29-aastasele tuttavale naisele. Mõlemad olid alkoholijoobes. Kiirabi toimetas naise tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. juunil teatati politseile, et Saue vallas Odulemma külas tekitas 54-aastane mees kehavigastusi 61-aastasele naisele. Mõlemad olid tugevas alkoholijoobes. Politsei pidas 54-aastase mehe kahtlustatuna kinni. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

Juhtumid piiril

1. juunil viidi läbi illegaalimenetlus 1986. aastal ja 1989. aastal sündinud Ukraina kodanike suhtes, kelle viisa oli lõpetanud kehtivuse ja nad viibisid Eestis ebaseaduslikult. Mõlemale koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

1. juunil saabus Tallinna sadamasse Helsingist 1971. aastal sündinud Süüria kodanik, kel puudus esitamiseks elamisluba või viisa. Mees saadeti tagasi Soome.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

1. juunil teatati, et Tartus Jänese tänaval on sisse murtud ettevõtte ruumidesse, kust varastati autoakusid ning velgi. Sissemurdmise ja vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Politseile laekus teade, et 23. mail varastati Tartus Kaunase puiestee kauplusest erinevaid alkohoolseid jooke. Vargusega tekitatud kahju on 237 eurot.

Juhtumid piiril

1. juunil avastasid Peipsil patrullinud piirivalvurid järve kaldalt seitse lukustamata paati. Paadiomanikega võeti ühendust ning neile selgitati kohustust piiriveekogul oma alused nõuetekohaselt lukustada. Peale vestlust lubasid paadiomanikud puudused kõrvaldada.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

1. juunil sai politsei teate, et Narvas Kangelaste prospekti tänava parklas lõid tundmatud inimesed kahte 20-aastast meest. Täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

1. juunil teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänava korteris lõi 58-aastane mees 56-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

1. juunil sai politsei väljakutse Jõhvi Kaasiku tänava korterisse, kus 57-aastane mees lõi 60-aastast naist. Mees on kahtlustatavana kinnipeetud.

1. juunil teatati politseile, et Jõhvi Keskväljaku tänava hoones tekitas tundmatu naine 49-aastasele naisele füüsilist valu. Täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Vandalism

1. mail teatati politseile, et Narva-Jõesuu Riigiküla kalmistul lõhuti haua mälestusmärk ja hauaplatsi ümbritsevad äärekivid. Täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Vargused

1. juunil teatati politseile, et Narvas Puuvilla tänaval varastati jalgratas. Tekitatud kahju ja täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

1. juunil sai politsei teate, et Narva-Jõesuus Kalda tänava paadisadamast varastati ajavahemikus 24. mai- 1. juuni paadimootor. Tekitatud kahju ja täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

1. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järve Oru linnaosas varastati ajavahemikus 28. mai- 29. mai kaks jalgratast. Tekitatud kahju ja täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

1. juunil laekus politseile avaldus, et Jõhvis linna külas varastati ajavahemikus 17. mai- 20. mai rajakaamera. Tekitatud kahju ja täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

1. juunil laekus politseile avaldus, et Narva-Jõesuu Olevi tänaval varastati ajavahemikus 9. aprill- 31. mai sissemurdmise teel kodutarbeid. Täpsemad asjaolud ja tekitatud kahju selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Juhtumeid piiril ei tuvastatud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

30. mail sai politsei teate, et Koeru alevikus lõi 38-aastane mees tuttavat 48-aastast meest.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

1. juunil sai politsei teate, et Pärnus Kirsi tänaval lõi 30-aastane mees 48-aastast meest, kes sai viga.

Saaremaa

Avaliku korra raske rikkumine

1. juunil sai politsei teate, et 29. mail lõi 23-aastane mees Saaremaa vallas Asuküla külas 20-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.