Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-07-02 08:31:28)


Möödunud ööpäeval registreeris Politsei- ja Piirivalveamet 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 36 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust (viis eluruumidest ja üks sõidukist) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine.

Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Politsei tabas seitse alkoholi- ning kaks narkojoobes sõidukijuhti.

Eestist saadeti välja üks inimene. Registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. juunil teatati politseile peretülist Ehitajate teel asuvas korteris, mille käigus läks 42-aastane mees kallale 42-aastasele naisele, pigistades ta kätt, põhjustades naisele valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni ja toimetati jaoskonda.

30. juunil teatati politseile peretülist Pelguranna tänaval asuvas korteris, mille käigus lõi 28-aastane mees oma endist elukaaslast, 25-aastast naist näkku, põhjustades talle valu.

30. juunil teatati politseile konfliktist Kari tänaval asuvas korteris, mille käigus lõi 53-aastane mees 48-aastast meest, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

Kelmused

30. juunil alustati menetlust selles, et ajavahemikul 9-12.06 kasutas seni tuvastamata isik 39-aastase mehe pangakaarti ja teostas sellega erinevaid tehinguid kogusummas 427 eurot.

30. juunil alustati menetlust selles, et juunikuu vältel kasutas seni tuvastamata isik 79-aastase naise pangakaarti ning teostas sellega tehinguid 2500 euro eest veebikohtingu portaalis.

30. juunil alustati menetlust selles, et 18. juunil ostis 32-aastane mees veebikeskkonna kaudu teiselt eraisikult mobiiltelefoni, maksis 450 eurot ja telefoni ei saanud kunagi.

30. juunil alustati menetlust selles, et käesoleva aasta veebruarist kuni juunikuuni peteti 47-aastaselt mehelt välja 59 802 eurot.

Vargused

30. juunil alustati menetlust selles, et ühest Tallinnas Telliskivi tänaval asuva meelelahutusasutuse eest varastati 34-aastase naise seljakott, milles olid isiklikud asjad. Kahjusumma ligikaudu 2700 eurot.

30. juunil alustati menetlust selles, et Koidu tänaval asuva kortermaja hoovist varastati jalgratas Trek. Kahjusumma 500 eurot.

Harjumaa

Vargus

30. juunil alustati menetlust selles, et Uuesalu külas asuvast majast varastati erinevaid esemeid. Kahjusumma ligikaudu 5650 eurot.

Juhtumid piiril

30. juunil viidi läbi illegaalimenetlus 1988. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes viibis Schengeni territooriumil 34 päeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks 30 päeva jooksul ja sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

30. juunil viidi läbi illegaalimenetlus 1995. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes viibis Schengeni territooriumil kaks päeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks 10 päeva jooksul ja sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Ähvardamine

Politseile laekus teade, et 27. juunil ähvardati Viljandi vallas 62-aastast meest vägivallaga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

30. juunil kella 13 ajal lahkus Luhamaa piiripunkti kaudu Venemaa Föderatsiooni 1968. aastal sündinud Gruusia kodanik, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 54 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule kohaldati kuueks kuuks sissesõidukeeld.

30. juunil kontrollisid piiriametnikud Tartumaa erinevaid objekte selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Kontrolliti nelja juriidilist ja kaheksat füüsilist isikut ning avastati üks Ukraina kodanikku, kelle lühiajaline töötamine ei olnud nõuetekohaselt PPAs registreeritud. Rikkujale määrati 100-eurone rahatrahv.

30. juunil kella 18.20 paiku saabus Venemaa Föderatsioonist Koidula piiripunkti Venemaa numbrimärkidega Iveco veok, milles peale juhi veel üks kaasa sõitja. Kuivõrd kaasreisijal puudus seaduslik alus riiki sisenemiseks, suunati ta tagasi Venemaa Föderatsiooni. Kaubaveokil lubati oma teekonda ühes juhiga jätkata.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Ähvardamine

30. juunil teatati politseile, et Ridaküla külas ähvardas 60-aastane mees 39-aastast meest noaga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Ähvardamine

30. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval ähvardas seni kindlaks tegemata mees 67-aastast meest noaga.

Vargus

30. juunil alustati kriminaalmenetlus selles, et 18. juunil Narvas varastati A-A. Tiimanni tänaval asuvast kauplusest alkohoolseid jooke. Esialgsel hinnangul tekitatud kahju on umbes 361 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

30. juunil sai politsei teate, et Türi vallas varastati 85-aastase naise kodust ja tema pangakontolt raha. Vargusega tekitati kahju ligi 5900 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

30. juunil sai politsei teate, et Pärnus Mai tänaval ründas 27-aastane naine oma 49-aastast ema, kes sai viga.

30. juunil sai politsei teate, et Tootsi alevis lõi 21-aastane mees oma 23-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Vargus

30. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et Raplas Tallinna maanteel asuvast korterist varastati mobiiltelefone. Vargusega tekitati kahju ligi 660 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

30. juunil sai politsei teate, et Kuressaares Ranna tänaval lõi 36-aastane mees tuttavat 43-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 36-aastase mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.