Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 29. nädala eelinfo (2020-07-13 07:28:40)


Neljapäev, 16. juuli

· Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Kell 13.45 osalevad maaeluminister Arvo Aller, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Riigikogus toimuval Euroopa Liidu asjade komisjoni (ELAK) istungil, kus tutvustatakse põllumajanduse ja kalanduse ministrite nõukogu seisukohti. Põhiteemadeks on ELi ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) roheline arhitektuur, ülevaade põllumajandustoodete turgudest ja strateegia "Talust taldrikule".

Laupäev, 18. juuli

· Kell 12 toimub üle-eestilise kuuenda avatud talude päeva avaüritus Eesti kartulipealinnas Simunas. Maaeluminister Arvo Aller kuulutab ürituse avatuks ning kutsub kõiki talusid külastama. Avatud talude päev annab hea võimaluse näha, kuidas kasvab kodumaine toit ja mida kujutab endast tänapäevane maaettevõtlus.



Pühapäev, 19. juuli

· Kuues üle-eestiline avatud talude päev toimub tänavu pühapäeval, 19. juulil, kui külastajatele avab oma uksed kokku 282 talu ja maaettevõtet üle Eesti. Neist kolmveerand on avatud ka laupäeval, 18. juulil.

Avatud talude päeval osalevaid talusid ja nende programme näeb veebilehelt www.avatudtalud.ee.

Avatud talude päeva korraldavad Maaeluministeerium, Põllumajandusuuringute Keskus, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda ning Eestimaa Talupidajate Keskliit. Avatud talude päeva korraldamist rahastatakse Eesti maaelu arengukavast 2014-2020 ja Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.