Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Õhtune retk TaevaniMaani Meistrikotta Mari Kalukuni kontserdile ning keraamikat uudistama (2020-07-16 08:20:55)


Looduse Omnibuss Tallinn

Neljapäeval, 13.augustil 2020
 
Sõidame Raplasse TaevaniMaani Meistrikotta, kus meid ootab Määra Mäe Meistrikoja perenaise Eva Raudkivi tütar Maria Mettas. Veedame õdusa õhtu meistrikojas, kus näha ja osta saab kaunist keraamikat. Avatud on kohvik, sees, õues ja terrasil. Õhtu kõrghetkeks on Mari Kalkuni kontsert.
 
Viljakas looja ja laulja Mari Kalkun on karismaatiline esineja, kelle muusika jutustab lugusid metsast ja linnast, laiast maailmast ja elust enesest. Tema kontserdid on ehedad ja isiklikud peegeldades aastaaegade rütme ja kutsudes kaasa ümisema. Mitmekülgne muusik valdab erisuguseid pille ning tema isikupärane hääl on ühtaegu õrn ja vägev. Mari meeldejäävad meloodiad ja ruumilised helimaastikud on teemade poolest üldinimlikud ja toetuvad tema Võrumaa juurtele. Mari muusika on justkui pelgupaik, kust ta ammutab rahu ja kindlust ning pakub seda ka teistele.
 
Mari Kalkun on oma kontsertidega esinenud enamikes Euroopa riikides, New Yorgis ning käinud kuuel ringreisil Jaapanis. Tema muusika on leidnud märkamist muusika tunnustussündmustel ja kriitikute poolt
Retk toimub koostöös Loodussõprade Seltsiga.
 
Buss väljub Rahvusraamatukogu eest kell 17.15. Tagasi Tallinnas kell 22.15
 
Sõidu hind koos kontserdipiletiga 25 eurot.
 
Palume registreerida e-posti teel retked@looduseomnibuss.ee. Vajalik täpne nimeline registreerimine Info telefonil 5647 6297. Saadame kinnituse ja arve.
Looduse Omnibussi ettevõtmisi toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.
 
Allikas: Looduse Omnibussi teade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.