Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-07-29 08:20:55)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetusi, milles hukkus üks ja sai viga viis inimest. Tabati neli alkoholijoobes sõidukijuhti.

Registreeriti üks piirilt väljastatud sisenemiskeeld ja üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

27. juulil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval lõi 38-aastane mees enda elukaaslast, 53-aastast naist rusikaga näkku. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

27. juulil teatati politseile, et Lasnamäel Punasel tänaval läks 41-aastane mees kallale enda abikaasale, 36-aastasele naisele ja lõi teda korduvalt jala ja käega. Juhtunu juures viibis ka laps. Täpsemad asjaolud selguvad menetluse käigus.

27. juulil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Kari tänaval tungis 46-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 49-aastasele naisele ja lõi teda näkku. Politsei pidas mehe kahtlustatuna kinni. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

Vargus

27. juulil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Vana-Kalamaja tänaval varastati ühe baari hoovist taarat ning jalgratas. Kahju on hinnanguliselt 600 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

27. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et Paides Soo tänaval asuva elumaja lukustamata kõrvalhoonest varastati jalgratas. Vargusega tekitati kahju ligi 250 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. juulil sai politsei teate, et Sindis Pärnu maanteel asuvas korteris ründas 52-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus oma 52-aastast abikaasat. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

27. juulil sai politsei teate, et 25. juulil lõi seni tuvastamata mees Saarde vallas asuva eramu hoovis 66-aastast meest, kes sai viga.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juulil sai politsei teate, et Kohila vallas asuvas eramus lõi alkoholi tarvitanud 57-aastane mees oma 83-aastast isa, kes sai viga. Politsei pidas 57-aastase mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

21. juulil avastati, et Tartus Kaupmehe tänaval kortermaja ees jalgrataste hoiukohast on varastatud erkrohelist värvi lukustatud jalgratas Fuji Nevada. Kahju on umbes 400 eurot.

Viljandimaa

Vargus

27. juulil varastati Viljandis Ranna puiesteel jalgpalliklubi juurest kaks lukustamata jalgratast KTM ja Scott. Kahju on umbes 900 eurot.

Juhtumid piiril

27. juulil aitasid Mehikoorma piirivalvurid mootorpaadiga transportida Piirissaarele terviseprobleemidega inimese juurde kiirabibrigaadi ning tuua nad ühes abivajajaga tagasi mandrile, et patsient haiglasse viia.

27. juulil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõiduautot Lada, millest avastati külmrelv, mis Eestis on tsiviilkäibes keelatud. Juhtum anti üle menetlemiseks maksu- ja tolliameti kolleegidele.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.