Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Retk Tagamõisa pankadele ja Harilaidu ning Eesti looduse päeva tähistama (2020-08-14 08:53:57)


Laupäev 15. august 2020


Sel nädalavahetusel lubab ilusat sooja ilma ning sõidame kahe bussiga Saaremaale Eesti Looduse päeva tähistama. On veel vabu kohti bussile, mis viib meid loode Saaremaale Vilsandi Rahvuspargi kaunitele maastikele. Retke Kihelkonnast, Tagamõisa pankadele ja Harilaidu juhib piirkonna parimaid tundjaid Mihkli muuseumi külastusjuht Tiina Ojala. Päev lõppeb Eesti looduse päeva piduliku tähistamise ja kontserdiga Mihkli talu muuseumis.


Esimese looduskaitseala loomisest Vaika saartele räägib kirjanik Tõnu Õnnepalu Vilsandilt. Muusikat teevad Saaremaalt pärit kitarrimängija Andre Maaker ja Kadri Voorand Lahemaalt, kus järgmisel aastal tähistatakse meie esimese rahvuspargi 50.juubelit. Lõunat sööme kuulsas Lümanda Söögimajas, söögiks tuhlipuder ja nott rohke salatiga. Mihkli muuseumis on avatud kohvik. Harilaiul on võimalus käia suplemas.


Buss väljub Rahvusraamatukogu eest kell 7.20, tagasi Tallinnas kell 23.00.
Sõidu hind koos lõunasöögiga täiskasvanutele, sealhulgas tudengitele ja pensionäridele 45 eurot, õpilastele 30 eurot. Lastele, kes veel koolis ei käi 10 eurot.
Palume registreerida e-posti teel retked@looduseomnibuss.ee. Vajalik täpne nimeline registreerimine Info telefonil 5647 6297.

Allikas: Looduse Omnibussi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.