Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Raamatu "Kuldse medaljoni mõistatus. Sagadi paruni mõrvalood" esitlusele ja Noorkuu kontserdile (2020-09-01 08:23:03)


Reede 18.september 2020

Sõidame Lahemaale Sagadisse, et nautida mõisapargi lilleilu ja osaleda ÖÖmuuseumil. Härrastemajas toimub Ain Küti raamatu "Kuldse medaljoni mõistatus. Sagadi paruni mõrvalood" esitlus koos loenguga "Peod ja ballid mõisas - toidust tantsuni". Uhked aadlipeod ja seal toimuv on ikka inimesi paelunud. Kuidas aga üks aadlipidu välja nägi? Mida söödi-joodi, milliseid meelelahutusi peoga kaasnes ja kuidas nägi etikett ette peol käitumist. Ja milliseid käske-keelde ja ettekirjutusi üks aadlipidu sisaldas. Sellest räägib Sagadi muuseumi juht Ain Kütt.
Kontserdiosas paneb seekordsetele ÖÖmuuseumitele suurejoonelise punkti ansambel "Noorkuu" parimatest lauludest koosneva kavaga.
Kirjastuselt "Hea Lugu" ilmunud "Kuldse medaljoni mõistatus. Sagadi paruni mõrvalood." esitlevad raamatu toimetaja Meeli Müüripeal ning autor Ain Kütt. Lisaks saab osta kordustrükist tulnud Ain Küti raamatut "Risti soldati mõistatus. Sagadi paruni mõrvalood". Mõlemat raamatut on võimalik soetada kohapeal soodushinnaga, maksta saab ka kaardiga.
 
Sõit toimub koostöös Loodussõprade Seltsiga.
 
Buss väljub Rahvusraamatukogu eest kell 17.00. Tagasi Tallinnas kell 23.45.
Sõidu hind koos mõisapiletiga ja kontserdiga 25 eurot.
 
Palume registreerida e-posti teel retked@looduseomnibuss.ee. Vajalik täpne nimeline registreerimine Info telefonil 5647 6297. Saadame kinnituse ja arve.
 
Looduse Omnibussi ettevõtmisi toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.
 
Allikas: Looduse Omnibussi teade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.