Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
E-raamat avab Keskkonnaameti mitmekülgse tööpõllu (2020-09-09 08:10:00)


Keskkonnaameti lood. Kaanepilt



E-raamatust "Keskkonnaameti lood" saab kiire ülevaate huvitavatest teemadest viimase aja looduskaitses ja keskkonnakasutuses.

"Aasta alguses küpses Keskkonnaametis mõte, et peame oma lugusid jagama teistega. Miks? Sõprade või tuttavatega rääkides on paljud neist siiralt üllatunud, kui huvitav, mitmekesine ja vastutusrikas on töö Keskkonnaametis või laiemalt keskkonnavaldkonnas," sõnas Keskkonnaameti peadirektor Riho Kuppart. Ühel hetkel annamenõu, mida teha kohtudes metsloomaga, teisel hoolitseme haruldaste liikide elupaikade eest, kolmandal otsustame suurettevõtte keskkonnaloa andmise või peatamise üle.

E-raamat sisaldab enamikus lugusid, mis räägivad heast koostööst või ühisest hoolimisest. E-raamatuga saab tutvuda Keskkonnaameti kodulehel.

Keskkonnaametil on oluline roll keskkonnahoidliku mõtteviisi ja käitumise kujundamisel. Raamatust saab muu hulgas lugeda, kuidas läheb Eesti rahvusparkidel, kuidas tagatakse ööpäevaringne kiirgusseire ning millega ollakse toeks kohalikele omavalitsustele. Keskkonnaameti peadirektoril on hea meel tõdeda, et iga aastaga on Keskkonnaametil ja teistel Keskkonnaministeeriumi haldusala asutustel üha rohkem mõttekaaslasi, kes teevad tööd ühiste eesmärkide nimel.

Tänavu, looduskaitse juubeliaastal on palju tähelepanu saanud just looduskaitse teemad. Keskkonnaameti ülesanne on aga tegeleda nii looduskaitse kui ka keskkonnakasutuse teemadega. "Sattudes sageli vastanduvate huvide ristteele, on üks meie keerulisemaid rolle nende huvide tasakaalustamine. Õigustatult oodatakse Keskkonnaameti töötajatelt professionaalsust, kliendikeskset hoiakut ning samas sõltumatust oma otsustes. Seetõttu hindan meie pädevate töötajate pühendumust lahendusteni jõudmisel ja uute edulugude loomisel," ütles Keskkonnaameti peadirektor.

Ühe näitena toob Riho Kuppart mitu aastat kestnud keerulised eeltööd lubade ettevalmistamisel, et Keskkonnaagentuur saaks avada Sindi paisu ja taastada kalade rändetee. "Sindi kärestiku rajamine on hea näide, kuidas riigiasutuste ja kohaliku kogukonna koostöös saab parandada meie ühist elukeskkonda," ütles ta.

Keskkonnaamet tänab häid kolleege Keskkonnaministeeriumi valitsemisala asutustest ning kõiki koostööpartnereid ja kliente, kes aitavad hoida head elukeskkonda ja arendada keskkonnavaldkonda.


Allikas: Keskkonnaameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.