Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-10-22 08:13:41)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine ja 34 varavastast kuritegu, sh 18 vargust. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti kuus Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumine
20. oktoobril teatati, et Mustamäe linnaosas lõi 54-aastane mees 44-aastast naist käega näkku, tekitades sellega naisele füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Politsei pidas mehe löömises kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised
20. oktoobril alustati menetlust selles, et 18. oktoobril toimus Haabersti linnaosas Õismäe teel kaklus viie inimese vahel. Kakluse käigus sai kannatada 18-aastane ja 19-aastane mees. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

20. oktoobril teatati, et Nõmme linnaosas lõi 27-aastane naine toidukaupluse töötajat. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.


20. oktoobril teatati, et Kesklinna linnaosas Viru tänaval lõi 38-aastane mees pudeliga pähe 20-aastasele mehele. Politsei pidas 38-aastase mehe löömises kahtlustatavana kinni.

Kelmus

Politseile laekus teade, et 19. oktoobril sõitis klient taksoga ning tasus arve sularahas. Taksojuht tagastas kliendile 45 eurot ning hiljem avastas, et kliendi antud rahatäht ei olnud ehtne.

Juhtumid piiril

20. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1993. aastal sündinud Brasiilia Liitvabariigi kodaniku suhtes. Mees viibis Schengeni viisaruumis ebaseaduslikult. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, sissesõidukeeld ei kohaldatud.

20. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1978. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes. Mees viibis Eestis ebaseaduslikult. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati kaheks aastaks sissesõidukeeld.


20. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1991. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes. Mees viibis Eestis ebaseaduslikult. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati üheks kuuks sissesõidukeeld.

20. oktoobril leiti lennujaamas 1983. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodaniku käsipagasist padrun. Mehel puudus relvaluba. Padrun võeti hoiule ning mees kutsuti edasistele menetlustoimingutele.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politseile laekus teade, et 20. oktoobril lõi naabrimees Tartus Kaunase puiesteel 26-aastast meest. Kannatanu pöördus tervisekontrolliks traumapunkti. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

20. oktoobri pealelõunal teatati politseile, et Elvas Tuletõrje tänava eramus lõi 47-aastane mees tuttavat naist. Enne politseinike saabumist oli mees majast ära läinud ning ümbrusest teda tabada ei õnnestunud. Naine meedikute abi ei vajanud ning ta pöördus asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Juhtumid piiril

20. oktoobril kella 20.30 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

20. oktoobril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud Valgamaal asuvaid ettevõtteid selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti kahte juriidilist ja üheksat füüsilist isikut ning tuvastati, et kahel Valgevene kodanikul ning neljal Ukraina kodanikul ei olnud töötamine nõuetekohaselt registreeritud. Isikutele määrati 100-eurosed rahatrahvid ning koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

20. oktoobril teatati politseile, et ajavahemikul 1.oktoober -20.oktoober varastati Kiviõli Keskpuiestee korterist sissemurdmise teel tööriistu ja olmetehnikat. Juhtunu üksikasjad ning tekitatud kahju selguvad alustatud kriminaalmenetluse käigus.


LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.


Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.