Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-10-29 08:23:02)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 29 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 22 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti. Piiril väljastati üks sisenemiskeeld, registreeriti kolm Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja kaks riigipiiri ebaseaduslikku ületamist.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

27. oktoobril teatati politseile, et Tallinnas Nõmmel tekitas 57-aastane mees füüsilist valu enda emale, 87-aastasele naisele. Mees oli alkoholijoobes. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

27. oktoobril teatati politseile, et Kesklinnas Lastekodu tänaval lõi 42-aastane mees rusikatega korduvalt enda elukaaslast, 50-aastast naist. Mõlemad olid alkoholijoobes. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Surnu mälestuse teotamine

27. oktoobril teatati politseile, et Kesklinnas Pikal tänaval olev mälestusmärk on soditud. Juhtunu asjaolude uurimiseks alustati menetlust.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. oktoobril teatati politseile, et Maardus Haigla tänaval tekitas 48-aastane naine kehavigastusi enda elukaaslasele, 41-aastasele mehele. Kiirabi viis mehe haiglasse. Politsei pidas 48-aastase naise kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Juhtum piiril

27. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1955. aastal sündinud Ukraina kodanikust naise suhtes, kes oli Eestis viibinud seadusliku aluseta 90 päeva. Naisele koostati vabatahtlik lahkumisettekirjutus.

LÕUNA PREFEKTUUR


Tartumaa

Vargus

27. oktoobril murti aia lõhkumise teel sisse Tartus Aruküla teel tehase territooriumile ning varastati lukustamata sõidukitest tööriistu, tahvelarvuti, automakk ja teisi esemeid. Täpne kahju on selgitamisel. Seni on kuriteos kahtlustatavana kinni peetud 52-aastane mees, üksikasjade selgitamine jätkub kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

Ähvardamine

27. oktoobri öösel sai politsei väljakutse Viljandi valda eramusse, kus 30-aastane mees vehkis noaga ja ähvardas vägivallaga tuttavaid, kellega ühiselt alkoholi tarvitati. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ja viis ta esiti kainenema.

Omastamine

Politseile laekus teade, et nädal tagasi kaotas üks viljandlane Tallinna tänaval kaubanduskeskuses või selle lähistel mobiiltelefoni Samsung Galaxy. Telefoni otsima minnes ta seda kuskilt enam ei leidnud arvates, et keegi võis selle omastada. Kahju on 350 eurot.

IDA PREFEKTUUR


Ida-Virumaa

Röövimine

27. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kevade tänava maja juures löödi 29-aastast meest ja võeti ära võtmed, kaardihoidjakoos kaartidega ja muid esemeid.

Kehaline väärkohtlemine

27. oktoobril teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänava maja juures löödi 16-aastast poissi, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 27. oktoobril kella 09.00 ajal Eestisse sisenemisel Vene Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis tõkestati isikul riiki sisenemine, väljastati sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Pärnumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

27. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et ööl vastu 16. oktoobrit kahjustasid neli sõidukit Häädemeeste vallas ettevõtte parkimisplatsi pinnakatet. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.