Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2020-11-03 08:07:10)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 151 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 58 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 42 vargust (eluruumidest kuus ja sõidukitest üks) ja viis sõidukivargust ning omavolilist kasutamist. Registreeriti üheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja viga sai 11 inimest. Tabati 61 alkoholijoobes ja neli narkojoobes sõidukijuhti.

Registreeriti üks piirilt väljastatud sisenemiskeeld ja kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist. Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. oktoobril teatati, et Kesklinnas Liivamäe tänaval korteris ründas 29-aastane mees kallale talle tuttavat 27-aastast naist. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

30. oktoobril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval lõi 46-aastane joobes mees 45-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni ja toimetasid ta kainenema.

30. oktoobril teatati, et Kesklinnas Rataskaevu tänaval ründasid seni tuvastamata isikud 31-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

30. oktoobril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval korteris ründas 36-aastane mees oma abikaasat, 34-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid mehe kinni.

31. oktoobril teatati politseile, et Nõmmel Männikul tekitas 36-aastane mees kehavigastusi 38-aastasele naisele. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

31. oktoobril teatati politseile, et Kesklinnas Lastekodu tänaval tekkis konflikt omavahel tuttavate 18-aastase mehe, 18-aastase naise ja 26-aastase mehe vahel. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

31. oktoobril teatati politseile, et Kesklinnas Vabaduse väljakul ründasid kaks tundmatut meest 32-aastast meest. Kiirabi viis mehe haiglasse kontrolli. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

31. oktoobril teatati politseile, et Lasnamäel Loitsu tänaval lõi 48-aastane mees alaealist vastu pead. Politsei pidas 48-aastase mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

31. oktoobril teatati politseile, et Lasnamäel Vikerlase tänaval tekkis konflikt liikluskäitumise pärast, mille tagajärjel lõi tundmatu mees rusikaga näkku 53-aastast meest ja lahkus sündmuskohalt. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

31. oktoobril teatati politseile, et Kristiines Sõpruse puiesteel lõi 21-aastane mees 23-aastast naist. Politsei pidas 21-aastase mehe kinni. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

31. oktoobril teatati politseile, et Kesklinnas Ahtri tänaval lõi tundmatu mees peaga näkku 32-aastast meest. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

31. oktoobril teatati politseile, et Nõmmel Vabaduse puiesteel lõi 53-aastane mees näkku enda endist elukaaslast, 43-aastast naist. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

31. oktoobril teatati politseile, et Lasnamäel Majaka tänaval lõi kuue-kaheksaliikmeline kampa korduvalt 22-aastast meest. Kiirabi toimetas mehe haiglasse. Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

31. oktoobril teatati politseile, et Haaberstis Ehitajate teel tekis konflikt 23-aastase mehe ja 41-aastase alkoholijoobes mehe vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

1. novembril teatati Kesklinna linnaosas Estonia puiesteel toimunud kaklusest, mille käigus löödi 20-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

1. novembril alustati menetlust selles, et 31. oktoobril toimus Kesklinnna linnaosas Vene tänaval kaklus, mille käigus 27-aastane ja 21-aastane mees tekitasid teineteisele kehavigastusi.

1. novembril teatati, et Haabersti linnaosas Järveotsa tee korteris lõi ja hammustas 25-aastane mees enda elukaaslast, 22-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

1. novembril teatati politseile, et Kesklinna linnaosas Müürivahe tänaval ründasid kolm tundmatut meest 37-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

1. novembril teatati politseile, et Kesklinna linnaosas Kentmanni tänava majas ründas joomingu käigus 42-aastane mees enda elukaaslast, 53-aastast naist, tekitades sellega kannatanule füüsilist valu ja vigastusi. Politsei pidas mehe kinni.

1. novembril teatati politseile, et Mustamäe linnaosas Sipelga tänava korteris löödi 22-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

1. novembril teatati politseile, et Kristiine linnaosas Kuldnoka tänaval lõid 23-aastane ja 19-aastane mees 42-aastast meest rusikaga kuklasse ja lasid gaasi näkku. Politsei pidas ründajad kinni.

Vargused

30. oktoobril teatati, et Pirital Vabaõhukooli teel on sisse murtud majja, kust varastati ehtekarp väärisasjadega. Kahju 5000 eurot.

31. oktoobril teatati politseile, et Lasnamäel Kivila tänaval varastati kaupluse juurest motoroller. Kahju on 900 eurot.

31. oktoobril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Nisu tänaval olevasse korterisse on sisse murtud ning varastatud käekell, sularaha ja erinevaid ehteid. Hinnanguline kahju on 1800 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

31. oktoobril teatati politseile, et Saue vallas Kaasiku külas lõi alkoholijoobes 64-aastane mees enda elukaaslast, 62-aastast naist. Politsei pidas 64-aastase mehe kinni. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

31. oktoobril teatati politseile, et Anija vallas Kehra linnas tekkis konflikt 16-, 43- ja 34-aastase mehe vahel, mille käigus löödi üksteist käte ja jalgadega. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

31. oktoobril teatati politseile, et Rae vallas Peetri alevikus tekkis konflikt 41-aastase mehe ja 41-aastase naise vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Mõlemad olid alkoholijoobes. Politsei pidas 41-aastase mehe kinni. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

1. novembril teatati politseile, et Keila linnas Luha tänava korteris lõi 56-aastane joobes mees jalaga enda 26-aastast poega. Politsei pidas 56-aastase mehe löömises kahtlustatavana kinni.

1. novembril teatati politseile, et Kiili alevikus lõi joobes mees rusika ja kaikaga 33-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab menetlus.

Juhtumid piiril

31. oktoobril saabusid Tallinna lennujaama lennuga Itaaliast kaks Nigeeria Liitvabariigi kodanikku: 1990. aastal naine ja 2019. aastal sündinud laps. Naine esitas võltsitud Itaalia elamisload ning naine ja laps toimetati kinnipidamiskeskusesse asjaolude väljaselgitamiseks. Kinnipidamiskeskuses avastati naiselt veel üks võltsitud elamisluba ning selgus, et tal oli olemas Itaalia elamisluba viibimiseks ainult Itaalias. Kuna naise ütlused ei olnud järjepidevad ega usaldusväärsed, kohaldati talle sundtäidetav ettekirjutus riigist lahkumiseks ning talle koostati sissesõidukeeld viieks aastaks. Lapsele sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

1. novembril soovis minna Frankfurdi lennule 1985. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanikust naine, kelle pagasist leiti kaks padrunisalve, millest üks oli laetud viie padruniga. Isikult leitud salved ja padrunid võeti hoiule ning isik lubati lennule.

1. novembril teatas Tallinna lennujaama julgestusteenistus, et lennujaama avatud alal on isik, kes käitub ebaadekvaatselt ja üritas lennujaamas olevast kauplusest varastada. Kohale kutsuti politseipatrull ja kiirabibrigaad, kes toimetasid isiku minema.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

30. oktoobril sai politsei väljakutse Tapa linna, kus joobes 43-aastane mees tõukas oma endist 39-aastast elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

31. oktoobril teatati politseile, et Rakvere valla kortermajas tungis joobes 45-aastane mees kallale kahele naisterahvast naabrile, kes palusid peoosalisi vaiksemalt pidutseda. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

1. novembril teatas 30-aastane naine politseile, et Rakveres Võidu tänaval asuvasse korterisse tungis sisse tema endine joobes elukaaslane ning oli vägivaldne. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

30. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospekti korteris lõi joobes 37-aastane naine oma abikaasat. Juhtunu üksikasjad selguvad kriminaalmenetluse käigus.

31. oktoobril sai politsei väljakutse Kohtla-Järve Ahtme linnaosa Toome puiestee korterisse, kus tekkinud konflikti käigus lõi 45-aastane mees oma abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

31. oktoobril sai politsei teate, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Toome puiesteel ründas 29-aastane poeg oma ema. Kõikide asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

31. oktoobril teatati politseile, et Narvas Joala tänaval tundmatud mehed ründasid 32-aastast meest. Juhtunu asjaolud ning löömingus osalejad selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

1. novembril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval lõi 33-aastane mees 24-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse vältel.

1. novembril sai politsei väljakutse Kohtla-Järve Sinivoore tänava korterisse, kus 39-aastane joobes mees lõi oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

1. novembril teatati politseile, et Narvas A.Puškini tänava korteris tekkinud konflikti käigus lõi joobes 45-aastane mees oma abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse vältel.

Vargused

30. oktoobril teatati politseile, et 24. oktoobril varastati Toilas Ranna tänava hoonest kolm akutrelli. Tekitatud kahju ja juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

31. oktoobril teatati politseile, et ajavahemikul 25. oktoober- 31. oktoober varastati Kohtla-Järve Endla tänava garaažiühistust krossimootorratas. Tekitatud kahju on ligi 2000 eurot.

Juhtumid piiril

31. oktoobril avastas Ida prefektuuri Narva kordoni autopatrull Tõrvajõe külast püügile asetatud nõuetekohaselt tähistamata nakkevõrgu. Patrull eemaldas võrgu ning toimetas hoiule Narva-Jõesuu teenistusse.

31. oktoobril kontrolliti Narva piiripunktis Eesti Vabariiki sisenemisel 1966. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes pidi seoses Terviseameti karantiinikohustusega viibima eneseisolatsioonis. Inimesel tõkestati riiki sisenemine ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud nädalavahetusel Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

30. oktoobril sai politsei väljakutse Põlva valda talumajja, kus 39-aastane joobes mees oli teiste suhtes vägivaldne ning lõhkus muuhulgas autoakna. Keegi viga ei saanud. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustavana kinni ja viis ta esiti kainenema.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai 31. oktoobril väljakutse Tartus Mõisavahe tänaval korterisse, kus 27-aastane mees vägivallatses oma lähedase, 20-aastase naise kallal. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargused

Politseile laekus teade, et 24. oktoobril varastati Peipsiääre vallas Alatskivi alevikus Päiksi teel töökoja õuelt seitse akut. Kahju on umbes 1500 eurot.

30. oktoobri õhtul peeti Tartus Ujula tänaval kaupluses kinni mees, kes varastas pudeli viina väärtuses 18 eurot. Kaup tagastati poele, mees peeti kinni, kuivõrd ta on ka varem korduvalt poest kaupa varastanud.

Politseile laekus teade, et 30. oktoobril varastati Tartus Laulupeo puiesteel garaažist musta värvi 2016. aasta ATV registreerimisnumbriga 06GJ. Kahju on selgitamisel, juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Politseile laekus teade, et 2. novembri öösel murti Kambja vallas Räni alevikus sisse kauplusesse. Häire peale reageerinud turvafirma töötaja pidas kinni ühe meestest, teine põgenes. Juhtunu üksikasju uuritakse kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Vargused

30. oktoobril avastati, et Valgas Kungla tänaval on akna lõhkumise teel sisse murtud korterisse ning varastatud teler, mängukonsool, peegelkaamera, alkoholi ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

31. oktoobril peeti Valgas Raja tänaval kaupluses kinni mees, kes püüdis varastada viskit, peites pudelid põue ning püüdes kassast kauba eest tasumata lahkuda. Turvatöötaja pidas ta kinni ning andis üle politseile. Kaup tagastati poele. Politsei uurib üksikasju kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

31. oktoobril sai politsei väljakutse Viljandi valda Holstresse, kus maja ees tekkis tüli ja kähmlus kahe mehe vahel põhjusel, et üks kuulas liiga valjult muusikat.

Võrumaa

Avaliku korra raske rikkumine

31. oktoobri öösel sai politsei väljakutse Antsla vallas baari, kus mees olevat relvataolise esemega üht naist ähvardanud, tema suunas paukpadruneid lasknud ning seejärel autoga lahkunud. Politsei uurib korrarikkumise üksikasju kriminaalmenetluses.

Vargus

31. oktoobril varastati Võrus Kreutzwaldi tänaval lukustamata majast sülearvuti, telefon ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 43-aastase mehe.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.