Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti õõpäevasündmused (2020-11-18 08:08:00)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust (kaks eluruumidest, üks sõidukist). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

16. novembril teatati, et Õismäe teel asuvas korteris toimub peretüli. 57-aastane mees lõi 51-aastast naist pähe, tekitades naisele sellega valu ja vigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni.

16. novembril teatati peretülist Loitsu tänaval, kus 60-aastane mees peksis oma elukaaslast, 80-aastast naist, tekitades naisele valu ja kehavigastusi. Mees oli politseinike saabudes korterist lahkunud.

16. novembril teatati peretülist Sütiste teel, kus 38-aastane mees läks kallale oma endisele elukaaslasele, 31-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni.

Kelmused

16. novembril alustati menetlust selles, et 53-aastasele naisele loodi lottoviva.com lehel ebaõige ettekujutus tegelikest asjaoludest. Naine ostis lotopileteid paybillbox.com kaudu ning paari nädala jooksul jäeti naisele mulje, et osa tema pileteid on võitnud ning lottoviva.com esindajad kandsid naisele ühe korra üle 21 eurot. Seejärel märkas naine, et üks tema pilet on võitnud 32 000 eurot ning selle kättesaamiseks pidi naine tasuma 10% võidusummast. Naine maksis maksevahendusfirmale Monese LTD 3210 eurot, ent oma võitu ta kunagi kätte ei saanud ning temalt nõuti erinevatel ettekäänetel uusi makseid. Kogukahju ligikaudu 3400 eurot.

16. novembril alustati menetlust selles, et 34-aastasele mehele loodi ebaõige ettekujutus tegelikest asjaoludest veebilehel titantradeclub.com ning mees tegi enda kontolt erinevate krüptovahendusfirmade kaudu makseid 16590 euro suuruses. Veebilehel esitatavaid vahendeid mees tegelikult kätte ei saa ning nõutakse erinevatel ettekäänetel juurdemakseid.

16. novembril alustati menetlust selles, et 45-aastasele mehele helistati Swedbanki telefoninumbrilt ning talle teatati, et tema kontol toimub pettus, mis tuleb peatada. Mees edastas oma pin-koodid ning hiljem avastas, et tema kontolt on kadunud raha. Kahjusumma üle 3000 euro.

Vargused

16. novembril teatati, et Kungla tänaval asuvast korterist on varastatud isiklikke esemeid ja mööblit. Kahjusumma ligikaudu 2000 eurot.

16. novembril teatati, et Vilmsi tänaval asuvast kortermaja trepikojast on varastatud elektrijalgratas. Kahjusumma 2000 eurot.

Harjumaa


Juhtum loomaga

16. novembril teatati, et Maardu linnast on leitud kassipoeg, keda on vigastatud ilmselt õhupüssist. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. novembri hommikul sai politsei väljakutse Elva linna Käo teele, kus 53-aastane joobes mees oli löönud oma ema ja isa. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Meedikud andsid kannatanutele esmaabi kohapeal. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Juhtumid piiril

16. novembril koostati Lõuna prefektuuris lahkumisettekirjutus 35-aastasele Ukraina kodanikule, kes oli viibinud Eestis kolm päeva seadusliku aluseta. Naisele kehtestati üheks aastaks ja kuueks kuuks sissesõidukeeld.

16. novembril tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Ähvardamine

16. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel Põhja allee kortermajas ähvardas 45-aastane mees noaga 51-aastast meest, kes tundis ohtu oma elule. Politsei pidas 45-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

16. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narva-Jõesuu Karja tänava eramust varastati seljakott koos kõlariga. Esialgne kahju on 396 eurot.

Omastamine

16. novembril teatati politseile, et 61-aastane naine unustas Narvas bussijaama tualettruumi mobiiltelefoni Samsung. Telefonile järgi minnes oli see ära võetud. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Lääne-Virumaa

Arvutikelmus

16. novembril alustati Rakvere politseijaoskonnas kriminaalmenetlust selles, et teataja ostis 12. oktoobril internetist 259 euro eest saunavalgusti. Tänaseni ei ole kaup teatajani jõudnud ning müüjaga ei ole õnnestunud kontakti saada.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

16. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et ööl vastu 6. novembrit varastati Haapsalus Kalmistu tänaval hoonest sularaha. Kahju tekitati ligi 260 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine

16. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 14. novembril hävines Haapsalus Lihula maanteel tulekahjus korteri sisustus. Seni kogutud infole tuginedes kahtlustab politsei, et tulekahju võis alguse saada süütamisest. Kahju tekitati ligi 14 500 eurot.

Saaremaa

Vargus

16. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 13. augustil varastas varem sarnaste tegude eest karistatud 65-aastane mees Orissaare alevikus Kuivastu maanteel rattaparklast lukustamata jalgratta Minerva. Kahju tekitati ligi 400 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.