Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-12-11 08:20:50)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine, 19 varavastast kuritegu, sealhulgas 12 vargust (eluruum
idest üks ja sõidukitest üks). Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 7 alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

9. detsembril teatati politseile, et Lasnamäel Liikuri tänaval lõi 27-aastane naine korduvalt endale tuttavat 53-aastast naist pähe. Politsei pidas 27-aastase naise kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi kasutamine

9. detsembril teatati politseile, et Kesklinnas Pärnu maanteel proovis seni tuvastamata mees maksta 20-eurosega, mis kontrollimisel osutus valerahaks. Pärast kontrolli mees lahkus ja kaupa kaasa ei võtnud. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

Juhtum piiril

9. detsembril viidi läbi illegaalimenetlus 1965. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kellele samal päeval tehti trahv liiklusrikkumise eest. Kuna selgus, et mehel puudus Eestis töötamiseks ka vastav viisa ning ta on alates novembrist töötanud Eestis ebaseaduslikult, koostati mehele ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning määrati sissesõidukeeld kolmeks kuuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

9. detsembril teatati, et Jõgeval Tähe tänava toidukaupluses varastati rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

9. detsembril sai politsei väljakutse Tartus Vallikraavi tänavale, kus kahe erineva seltskonna vahel oli puhkenud tüli. Omavahelises rüseluses said viga kaks 19-aastast noormeest, kelle meedikud tervisekontrolliks haiglasse viisid. Konflikti tagamaid ning täpsemaid üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Vargus

9. detsembril teatati, et Peipsiääre vallas Koosa külas varastati soojakust tööriistu. Kahju on umbes 3000 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. detsembri pealelõunal lõi 27-aastane mees Võru vallas puhkenud tüli käigus oma õde. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

9. detsembril koostati Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituses ettekirjutus Eestist lahkumiseks 14 päeva jooksul Kanada kodanikule, kes on viibinud Eesti Vabariigis 38 päeva seadusliku aluseta.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

9. detsembril teatati politseile, et 3. detsembril varastati Rakveres Ringtee tänava kauplusest akuketaslõikur Makita. Kauplusele tekitatud kahju on ligi 270 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. detsembril sai politsei väljakutse Sillamäele J. Gagarini korterisse, kus 21-aastane poeg lõi oma ema. Politsei pidas noormehe kahtlustatavana kinni.

Kelmused

9. detsembril alustas Jõhvi politseijaoskond kriminaalmenetlust selles, et 2. detsembril end Swedbanki töötajatena esitlenud inimesed petsid 50-aastaselt mehelt välja 310 eurot.

9. detsembril teatati Narva politseijaoskonnale, et oktoobri- ja novembrikuu vältel peteti 66-aastaselt naiselt investeerimise ettekäändel raha summas ligi 21 000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus. Politsei tuletab meelde, et enne investeerimisotsuse tegemist peab veenduma, et kauplemisplatvorm on usaldusväärne ja selle tegevus on seaduslik. Ärge edastage võõrastele andmeid oma ID-kaardist, PIN-koodidest, infot muudest isikut tõendavatest dokumentidest ja fotosid krediitkaardist. Vältige programmide TeamViewer või AnyDesk allalaadimist oma arvutisse tundmatu inimeste palvel. Kui näete oma kontol kahtlast rahaülekannet, andke sellest viivitamatult teada pangale ja politseile.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

9. detsembril sai politsei teate, et eelneval ööl varastati Paides lukustatud kaubikust liha- ja kalatooteid ning elektrigeneraator. Kahju tekitati ligi 1350 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

9. detsembril sai politsei teate, et 8. detsembril lõi 50-aastane mees Järva vallas oma 48-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Vargus

9. detsembril sai politsei teate, et Märjamaa vallas Vana-Vigala külas varastati hoonest elektroonikat ja muid esemeid. Kahju tekitati ligi 1200 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab informatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.