Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-12-17 08:16:54)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 22 varavastast kuritegu, sealhulgas 11 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati kaks alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. detsembril teatati politseile, et Pirital Võsa teel tekkis alkoholitarvitamise käigus tüli 20-aastase naise ja 21-aastase mehe vahel, mille käigus lõi naine meest pudeliga ja mees naist rusikaga. Kiirabi vaatas mõlemad üle ja viis naise haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

15. detsembril teatati politseile, et Kristiines Vuti tänaval olevas elukohas tekkis elukaaslaste, 40-aastase naise ja 40-aastase mehe vahel konflikt, mille käigus lükkas mees naist ja tekitas talle valu. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

15. detsembril teatati politseile, et Lasnamäel Linnamäe tänaval oleva maja juures lõi seni tuvastamata mees 53-aastast naist. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

15. detsembril teatati politseile, et Lasnamäel Kärberi tänaval olevas korteris oli konflikt alkoholijoobes 34-aastase mehe ja alkoholijoobes 46-aastase naise vahel, mille käigus tekitati füüsilist valu. Konflikti juures oli ka laps. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

Vargus

15. detsembril teatati politseile, et Lasnamäel Vesse põigus asuval territooriumil on merekonteineril lõhutud lukud ning varastatud bussirehvid ja keevitusseadmed. Kahju on hinnanguliselt 1250 eurot.

Juhtum piiril

15. detsembril viidi läbi illegaalimenetlus 1996. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kes alates 29. oktoobrist on riigis viibinud ebaseaduslikult. Mehele koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ja määrati kolmeks kuuks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Valeraha teade

Politseile laekus teade, et 9. detsembril avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses võltsimistunnustega 2-eurone münt, mis saadeti ekspertiisi.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

15. detsembril sai politsei väljakutse Viljandi valda, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus oli 58-aastane mees terava esemega löönud 49-aastast tuttavat. Meedikud viisid viga saanud mehe haiglasse, peale esmaabi lubati ta kodusele ravile. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis esmalt kainenema.

Juhtumid piiril

15. detsembril avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kontrollitud Venemaa numbrimärgiga sõiduautost kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

15. detsembril kella 16.30 ajal kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemisel Leedu Vabariigi registreerimismärgiga sõiduautot Mercedes-Benz S320, mida juhtis 35-aastane Ukraina kodanik. Kontrolli käigus tuvastasid piirivalvurid, et masina tehasetähis oli manipuleerimistunnustega. Sõiduk paigutati täiendavaks ekspertiisiks Luhamaa maanteepiiripunkti administratiivalale.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Kadri tänava korteris lõi 41-aastane mees oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

15. detsembril sai politsei teate, et Jõhvis Jaama tänava korteris lõi 23-aastane mees oma endist elukaaslast. Juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

15. detsembril sai politsei teate, et 12. detsembril ründas 38-aastane mees Taeblas kortermajas oma 38-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Raplamaa

Vargused

15. detsembril sai politsei teate, et eelneval ööl siseneti akna kaudu Märjamaa vallas asuvasse kauplusesse ja varastati sularaha. Kahju tekitati ligi 440 eurot.

15. detsembril sai politsei teate, et Märjamaa vallas varastati ettevõtte territooriumilt käivitusabi ja ligi 300 liitrit diiselkütust. Kahju tekitati ligi 560 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab informatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.