Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-12-18 05:33:26)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 63 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 20 varavastast kuritegu, sealhulgas 11 vargust. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati üheksa alkoholijoobes ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Põhja prefektuuri ööpäevainfo

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

16. detsembril teatati politseile, et Lasnamäel Punasel tänaval oli korteris tüli 50-aastase mehe ja 46-aastase naise vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Mõlemad olid alkoholijoobes. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

16. detsembril teatati politseile, et Kristiines Tedre tänaval olevas korteris läks 47-aastane mees kallale 71-aastasele naisele. Politsei pidas alkoholijoobes mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

16. detsembril teatati politseile, et Kesklinnas Viru tänaval oli kaklus 32-aastase, 26-aastase ja seni tuvastamata meeste vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

Vargus

16. detsembril teatati politseile, et Mustamäel Sääse tänaval olevast korterist varastati sülearvuti. Kahju on 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Juhtum piiril

16. detsembril kontrollisidLõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnikud koostöös maksu- ja tolliameti ning tööinspektsiooniga Jõgeva- ja Valgamaa päikesepaneelide parke selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Ühisreidil kontrolliti viit juriidilist ja 36 füüsilist isikut ning Eestis seadusliku aluseta viibivaid või töötavaid välismaalasi ega tagaotsitavaid ei tuvastatud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. detsembril teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänaval lõi naisterahvas 17-aastast tütarlast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Vargus

16. detsembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänava korterist varastati elektroonikat. Tekitatud kahju on ligi 1000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Avaliku korra raske rikkumine

16. detsembril sai politsei teate, et Pärnus Laial tänaval löödi 18-aastast meest, kes sai viga.

Vargus

16. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et ööl vastu 10. detsembrit varastati Pärnus Oja tänaval asuva kortermaja eest lukustamata rulaator. Kahju tekitati ligi 330 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab informatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.