Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2021-02-09 08:28:31)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 111 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 32 varavastastest kuritegu, sealhulgas 24 vargust. Registreeriti 10 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 11 inimest. Tabati 48 alkoholijoobes ning viis narkojoobes sõidukijuht.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

5. veebruaril teatati politseile, et Kristiines Sõpruse puiesteel olevas elukohas tekkis ühisel alkoholitarvitamisel konflikt 35-aastase ja 45-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati teineteisele kehavigastusi.

5. veebruaril teatati politseile, et Kesklinnas Veerenni tänaval lõi alkoholijoobes 73-aastane mees tänaval temast möödunud 36-aastast naist jalaga. Politsei pidas mehe kinni.

5. veebruaril teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval tekkis ühise alkoholitarvitamise käigus konflikt 37-aastase ja talle tuttava mehe vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Kiirabi toimetas 37-aastase mehe haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

6. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval korteris lõi 58-aastast naist kahvliga talle tuttav mees. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. veebruaril teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval korteris lõi 27-aastane mees oma elukaaslast, 23-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid mehe kinni.

6. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Madala tänaval korteris ründas 47-aastane mees oma abikaasat, 37-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

6. veebruaril teatati, et Haaberstis Tanuma tänaval majas ründas 62-aastane mees oma endist abikaasat, 45-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

6. veebruaril teatati, et Haaberstis Õismäe teel korteris ründas 45-aastane mees talle tuttavat 70-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. veebruaril teatati, et Lasnamäel Loometsa tänaval korteris tekkis konflikt elukaaslaste, 37-aastase naise ja 39-aastase mehe vahel. Kiirabi toimetas viga saanud naise haiglasse, politseinikud pidasid mehe kinni.

7. veebruaril teatati peretülist Nõmme linnaosas, mille käigus läks 51-aastane mees kallale oma elukaaslasele, 45-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

7. veebruaril teatati peretülist Paldiski maanteel asuvas kortermajas, mille käigus läks 28-aastane mees kallale 22-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Kiirabi andis naisele sündmuskohal esmaabi, vägivallatsejast mees lahkus enne politseinike saabumist.


7. veebruaril teatati peretülist Põhja-Tallinnas Heina tänaval asuvas korteris, mille käigus tungis 55-aastane mees kallale 69-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.


7. veebruaril teatati peretülist Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuvas kortermajas, kus 39-aastane mees lõi 39-aastast naist, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. veebruaril teatati, et Paldiskis lõi 19-aastane mees oma elukaaslast, 21-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

6. veebruaril teatati, et Laagri alevikus korteris toimus kaklus elukaaslaste, 20-aastase mehe ja 21-aastase naise vahel. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. veebruaril teatati, et Maardus on rünnatud alkoholijoobes 29-aastast naist. Kiirabi kontrollis naise vigastused. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

6. veebruaril teatati, et Rae vallas on sisse murtud lukustamata katlamajja ja vastastatud sealt erinevaid tööriistu. Kokku kahju 390 eurot.

6. veebruaril teatati, et Kasepere külas on sisse murtud kuuri ja autosse. Varastatud erinevaid tööriistu ja kütusekanister. Kahju kuni 800 eurot.

6. veebruaril teatati, et Maardus Vana-Narva maanteel asuvast parklast on varastatud järelhaagis.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. veebruari hommikul sai politsei väljakutse Tartus Uuele tänavale korterisse, kus 31-aastane mees lõi oma abikaasat ja kägistas teda. Juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Vargus

Politseile laekus teade, et viimaste kuude vältel on Tartus Lääne tänaval sisse murtud garaaži ning varastatud tööriistu. Kahju on umbes 1000 eurot.

Viljandimaa

Avaliku korra raske rikkumine

6. veebruari õhtul sai politsei väljakutse Viljandis Ilmarise tänavale bussijaama juurde, kus tekkis konflikt kahe mehe vahel. Tüli käigus ründas üks mees teist ning ähvardas teda noaga. Politsei pidas 40-aastase ründaja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

5. veebruaril ähvardas 55-aastane mees Viljandis Leola tänaval talle tuttavat naist vägivallaga. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Juhtum piiril

7. veebruaril kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõiduautot Mercedes ning avastasid selle kindalaekast külmrelva, mille omamine on tsiviilkäibes keelatud. Autojuhile koostati väärteoprotokoll ja külmrelv võeti ära.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. veebruaril teatati politseile, et Tapal ründas mees talle tuttavat naist, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

7. veebruaril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Rakveres möödus 47-aastane mees kaupluse kassadest alkohoolsete jookide eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas mehe kinni ja andis üle politseile.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. veebruaril teatati politseile, et Narva-Jõesuu korteris lõi 68-aastane mees naist, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

5. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel löödi bussis 49-aastast naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

5. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Sõpruse puiestee korteris tulistas 64-aastane mees õhupüstolist oma elukaaslast ja tabas viimase kätt. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

6. veebruaril teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee korteris lõi 34-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

6. veebruaril teatati politseile, et Narvas V. Gerassimovi tänava korteris ründas 43-aastane naine oma tütart, kes sai viga. Politsei pidas 43-aastase naise kahtlustatavana kinni.

6. veebruaril teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänava korteris lõi 32-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

7. veebruaril teatati politseile, et Narvas Rahu tänava korteris lõi 16-aastane noormees teist meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ebaseaduslik juurdepääs arvutisüsteemile

5. veebruaril alustati Narva politseijaoskonnas kriminaalmenetlust selles, et õppeinfosüsteemi logiti sisse ebaseaduslikult ja teostati seal toiminguid. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Kehaline väärkohtlemine

6. veebruari hilisõhtul sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas korteris löödi 35-aastast naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

5. veebruari õhtul sai politsei teate, et Pärnus Tallinna maanteel varastas 29-aastane mees kauplusest ehteid, mälukaarte, mälupulga, komme ja muud.

5. veebruaril sai politsei teate, et Pärnus Savi tänaval varastati ettevõtte territooriumilt paadihaagis. Vargusega tekitatud kahju on 920 eurot.

Saaremaa


Vargus

3. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et Kuressaares Kaare tänaval varastati lukustamata sõiduautost autoraadio, käigukangi nupp, suunatulelüliti ja laepirnid. Vargusega tekitatud täpne kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.