Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2021-02-17 08:11:39)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 33 vargust. Registreeriti üks inimvigastusega liiklusõnnetus, milles hukkus üks inimene. Tabati kolm alkoholijoobes sõidukijuhti. Ebaseaduslikke riigipiiri ületamisi ei registreeritud.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

14. veebruaril teatati, et Nõmmel Nõmme-Kase tänaval rünnati 36-aastast naist. Kiirabi viis naise tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu asjaolud selguvad algatatud kriminaalmenetluses.


Kehalised väärkohtlemised
15. veebruaril teatati politseile, et seni tuvastamata isik tungis Lasnamäel Punasel tänaval asuva kortermaja trepikojas kallale 24-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

15. veebruaril teatati politseile peretülist Katleri tänaval asuvas korteris, mille käigus läks 73-aastane mees kallale 72-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kelmus

15. veebruaril alustati menetlust selles, et 72-aastasele naise telefonile tuli Smart-ID pin-koodi kinnituse päring, mille naine kinnitas. Hiljem avastas, et tema pangakontolt on kadunud 525 eurot.

Vargus

15. veebruaril teatati politseile, et Tallinna kesklinnas asuvas pargis varastati jope taskust mobiiltelefon Huawei. Kahjusumma ligikaudu 1100 eurot.

Juhtumid piiril


15. veebruaril viidi läbi illegaalimenetlus 1974. aastal sündinud Ukraina kodanikust naise suhtes, kes viibis riigis ebaseaduslikult ning töötas selleks luba omamata. Naisele kirjutati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning kohaldati kolme aastane sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. veebruaril sai politsei teate, et Mustvee vallas Jaama külas lõi 64-aastane mees oma elukaaslast. Meedikud viisid naise tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Võrumaa

Tööõnnetus

15. veebruari pealelõunal sai häirekeskus teate, et Võru valla tootmisettevõttes on juhtunud raske õnnetus, kus 26-aastane mees jäi territooriumi õuel liikunud tõstuki alla. Paraku sai noor mees sedavõrd raskelt viga, et suri sündmuskohal. Juhtunu üksikasju uuritakse kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

15. veebruaril kontrollisid Lõuna prefektuuri migratsiooniametnikud Tartumaa ettevõtteid selgitamaks, kas seal töötavad inimesed viibivad riigis seaduslikult. Kontrollkäikudel riigis seadusliku aluseta viibivaid inimesi ei tuvastatud. Küll avastati ühel objektil kaks meest, kelle töötamine ei olnud kontrollimise hetkel töötamise registrisse kantud, mistõttu edastati info nendest isikutest maksu- ja tolliametile.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised
15. veebruari pärastlõunal kella 13.20 ajal sai politsei teate, et Haapsalus Tallinna maanteel kaubanduskeskuses lõi 45-aastane mees kellassepatöökoja töötajat ning lõhkus vitriini klaasi.

15. veebruari õhtul sai politsei teate, et Haapsalus Kuuse tänaval kaupluse juures lõi seni tuvastamata mees 48-aastast meest, kes sai viga.

Saaremaa

Vargus
13. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et Kuressaares Pargi tänaval varastati meeste riietusruumi lukustatud kapist mobiiltelefon, saunalina ja rahakotist sularaha. Esialgsetel andmetel on tekitatud kahju 500 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. veebruaril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänava korteris lõi 39-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Samas korteris viibis ka teine 39-aastane mees, kes naist tõukas. Politsei pidas mehed kahtlustatavatena kinni.

15. veebruaril teatati politseile, et Narva haridusasutuses löödi 16-aastast poissi, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.