Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-04-22 07:57:05)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 47 varavastast kuritegu, sh 29 vargust, üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kuus.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld, registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised

20. aprillil teatati politseile, et Põhja-Tallinna linnaosas Sõle tänaval toimus kaklus nelja inimese vahel, mille käigus sai vigastada 21-aastane naine. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

20. aprillil teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Ümera tänava korteris toimus konflikt alkoholijoobes 57-aastase naise ja 63-aastase mehe vahel, mille käigus mõlemad said kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus
19. aprillil alustati menetlust selles, et 5. aprillil helistati Nõmme linnaosas elavale 56-aastasele mehele numbrilt +48833566068. Naisterahvas ütles kannatanule, et tema telefoninumbri alusel on avatud krüptovaluuta konto ja maksete vältimiseks on see vaja sulgeda. Samal päeval helistas kannatanule samalt numbrilt meesterahvas, kes esitles end Dmitrina ja sõnas, et aitab krüptovaluuta konto sulgeda. Kannatanu nõusolekul siseneti tema arvutisse ja paigaldati sinna programm. Kannatanule öeldi, et ta arvuti hiirt ei puudutaks. Kannatanu nimelt võeti Bondora AS-ist krediiti 5700 eurot ja öeldi, et see on krüptovaluutaraha kinnitamiseks. Siis nägi kannatanu, kuidas summa kanti arvele MT_Payeer London GBRGB ja siseneti ka Credit24-sse ajendil, et ka sealt raha välja võtta. Selle peale kannatanu lõpetas kõne ja helistas Swedbanki klienditoele palvega kontot sulgeda.

Juhtumid piiril
20. aprillil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul 1972. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikule. Naine oli parasjagu suundumas lennuga Tallinnast Minskisse. Ta viibis Eestis 23 päeva ebaseaduslikult, väärteomenetlust juhtunu osas ei algatatud ning sissesõidukeeldu Schengeni alale ei rakendatud. Naine lahkus lennuga Minskisse.

20. aprillil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks kümne päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni alale kolmeks aastaks 1979. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Mees viibis Eestis ja Schengeni alal ebaseaduslikult 360 päeva.

20. aprillil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ning kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks 1992. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Mees saabus Eestisse 27. veebruaril 2021. aastal ebaseaduslikult ning tal on kehtiv karistus selle eest, et ta on joobeseisundis mootorsõidukit juhtinud.

20. aprillil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks 1981. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Naine saabus Eestisse 28. veebruaril 2021. aastal ebaseaduslikult.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vägivald võimuesindaja vastu

20. aprillil kella 15.40 paiku sai politsei väljakutse Põltsamaa valda Esku külla, kus joobes 53-aastane mees oli agressiivne olnud tuttava 38-aastase naise vastu. Mees ei rahunenud ka politseinike saabudes ning püüdis neid pudeliga lüüa. Politseinikud tõrjusid ründe ning kasutasid agressiivse mehe rahustamiseks nii gaasi kui ka käeraudu. Mees peeti kinni ning toimetati kainenema. Keegi vahejuhtumist viga ei saanud.

Tartumaa

Kelmused

Aprillikuu algul sai üks tartlane kõne, kus panga turvateenistuse töötajana esinenud inimene uuris tema kontol toimuvate kahtlaste rahaliikumiste kohta ja pakkus abi selle tõkestamisel. Väidetav pangatöötaja edastas kontoomanikule erinevaid kontrollkoode, mida kelmuse ohver ka kinnitas. Hiljem helistas naine oma kodupanka ja uuris mis tema kontoga toimus. Paraku sai naine pangast kinnituse, et nemad telefonikõne taga ei olnud ning naise kontolt on kahtlase kõne järel kadunud ligemale 1500 eurot. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

7. aprillil helistas Tartus elavale mehele vene keelt kõnelev inimene ning pakkus investeerimisvõimalust. Mees liitus investeerimisplatvormiga, tegi omale konto ning saatis helistajale koopiad nii on dokumentidest kui ka kontoväljavõttest. Lisaks kandis mees investeerimiskontole ka märkimisväärse rahasumma. Ühel hetkel saabus mehele aga teade, et investeerimiskontol raha enam ei ole. Seepeale pöördus mees politsei poole. Kahju on 18 000 eurot.

Juhtumid piiril

20. aprillil kella 13.25 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 1961. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

20. aprillil kella 23 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine 1981. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kuna tema viisa oli kehtetu. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Vahtra tänava korteris ründas 27-aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtum piiril

20. aprillil avastas Vasknarva kordoni paadipatrull Jaama jõel püügile asetatud tähistamata harrastuskalapüügivahendid, mis eemaldati püügilt ning toimetati Vasknarva kordonisse hoiule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Omastamine
20. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et veebruarikuus lubas 32-aastane mees oma sõiduautot Chevrolet kasutada 25-aastasele mehel, kes auto seni tuvastamata ajal omavoliliselt maha müüs. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 1200 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
20. aprillil sai politsei teate, et Pärnus tõukas 36-aastane mees oma elukaaslast, kes kukkus ja sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.