Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 17. nädala eelinfo (2021-04-26 08:35:26)


Esmaspäev, 26. aprill

· Kell 17 lõpeb Keskkonnainvesteeringute Keskuses kohalike omavalitsuste kliima- ja energiakavade koostamise taotlusvoor. Toetus on osa Euroopa majanduspiirkonnas käivitunud programmist "Kliimamuutuste leevendamine ja nendega kohanemine". Programmi operaator on Keskkonnaministeerium ning partner Norra Keskkonnaagentuur. Lisainfo KIKi kodulehelt.



Kolmapäev, 28. aprill

· Keskkonnaminister Tõnis Mölder kohtub Tallinna Tehnikaülikooli juhtkonnaga. Käsitletavad teemad on vesinikutehnoloogiad, tark linn, puidu väärindamine, ringmajandus, kliimaküsimused ja süsiniku püüdmise tehnoloogiad.



Neljapäev, 29. aprill

· Kell 15.00-16.30 korraldab Keskkonnaamet veebikeskkonnas infotunni õpetajatele, kus tutvustatakse e-õppematerjali "Kohtumine metsloomaga". See koosneb viiest videoklipist (sissejuhatus ja neli alateemat), teemadega seotud kinnistavatest ülesannetest LearningApps keskkonnas ning kokkuvõtlikust mängulisest ülesandest Genially keskkonnas.
Õppematerjal on loodud eeskätt 6. klassidele KEAT (Kaitse end ja aita teist) koolitusprogrammi ettevalmistuseks, kuid sobib ka teema "Metslooma ja inimese kohtumiste põhjused ning käitumisjuhised nendes olukordades" avamiseks ja teemaga seotud arutelu tekitamiseks.

· Maa-amet korraldab kolm seminari:
- Kell 9-11 toimub maamõõtjatele piiride kindlakstegemise veebiseminar. Räägitakse piiride kindlakstegemise üldistest põhimõtetest ja haldusmenetlusest. Samuti piiride kindlakstegemise praktilisest poolest ning ette tulnud probleemidest ja nende lahendusvariantidest.
- Kell 11-12 toimub KOVide esindajatele geodeetiliste märkide kaitse veebiseminar.
- Kell 13-17 toimub riigiasutustele ja erialaliitudele haritava maa veebiseminar. Tutvustame vastselt valminud 2020. aasta haritava maa turuülevaadet, tehingute andmebaasi andmestikku ja selle kasutusvõimalusi haritava maa analüüsimisel ning turuväärtuse väljaselgitamisel.



Reede, 30. aprill

· Keskkonnaminister Tõnis Mölder külastab Läänemaad. Minister kohtub kohalike omavalitsuste juhtidega, et arutada piirkonna keskkonnaalaseid muresid.

· Kell 15 koguneb vesiniku töörühm. Juttu tuleb vesiniku teekaardi koostamise kavast ning vesiniku tervikahela pilootprojektidest.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.