Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnakäpaks saab kandideerida veel viis päeva (2021-05-05 09:40:23)

Koroonalainest hoolimata ei ole keskkonnahoidlik
mõtteviis kuskile kadunud ja tänavune Keskkonnakäpa konkurss on täies hoos. Kandideerida saab veel 9. maini, kõigi kandidaatide seast valib laureaadid välja žürii ja lisaks saavad kõik valida oma lemmiku 17.-30. maini kestval rahvahääletusel.

Keskkonnakäpa konkursile sobivad esitamiseks kõik algatused, mis aitavad kujundada inimesi keskkonnasõbralikumaks ja -teadlikumaks ning mis muudavad meie ümbrust paremaks. Oodatud on algatused, mis on uudsed, ressursisäästlikud ning avaldavad head mõju keskkonnale ja suurendavad osalejate keskkonnateadlikkust.

Kandidaate saab esitada 9. mai südaööni konkursi kodulehel asuva ankeediga (https://keskkonnatunnustused.ee/et/keskkonnakapp). Keskkonnakäpa veebilehelt leiab lisainfot ka kandideerimistingimuste kohta. Esita oma kandidatuur või soovita meile tublisid tegijaid oma kogukonnast!

Kuni 14. maini saab esitada ka noore looduskaitsja märgi väärikaid kandidaate. Noore looduskaitsja märgiga tunnustatakse kuni 26-aastase aktiivse noore looduskaitsja tegevust. Märk antakse noorele, kes on eriliselt silma paistnud loodushoiu alal, saavutanud häid tulemusi loodushariduse konkursil või aidanud kaasa loodusteemalise ürituse korraldamisel. Info: www.envir.ee/et/noore-looduskaitsja-mark.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.