Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2021-05-12 08:36:01)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 62 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 34 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 18 vargust (eluruumidest üks, sõidukitest kaks) ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati 34 alkoholijoobes ja kolm narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval toimus konflikt 41-aastase mehe ja 28-aastase mehe vahel. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

10. mail teatati, et Haaberstis Järveotsa teel korteris lõi 48-aastane mees oma elukaaslast, 47-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid mehe kinni.

10. mail teatati, et Kesklinnas Hagudi tänaval tõukas 26-aastane mees oma endist elukaaslast, 26-aastast naist, mille tõttu viimane kukkus ja sai viga.

10. mail teatati, et Mustamäel A. H. Tammsaare teel ründas seni tuvastamata mees 18-aastast noormeest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmused

Aprillis helistas 70-aastasele naisele väidetav Swedbanki töötaja, kes teatas, et naise arvelt üritati maha võtta 160 eurot ja kaardile on vaja panna täiendav kaitse. Peale Smart-ID teise koodi sisestamist kõne katkes. Peale seda sai naine aru, et tegemist on vargusega ja sulges pangakaardi. Hiljem avastas naine, et tema arvelt oli võetud 2800 eurot.

10. mail alustati menetlus juhtumis, kus 43-aastasele mehele helistas vene keelt kõnelev naisterahvas, kes tutvustas end Swedbanki töötajana. Naine palus mehel sisestada oma PIN-koodid, misjärel võeti mehe pangakontolt pettuse teel raha kogusummas 1600 eurot.

10. mail alustati menetlus juhtumis, kus naabrinaine palus 77-aastaselt naiselt laenuks 12 eurot. Kannatanu andis küsijale oma Swedbanki pangakaardi ja ütles ka PIN-koodi. Hiljem avastas kannatanu, et tema pangaraadiga on sularahaautomaadist välja võetud 1020 eurot.

Aprilli lõpus helistas 46-aastasele naisele väidetav Coop panga töötaja, kes soovistas arvele panna täiendava kaitse. Selleks pidi naine sisestama oma Smart-ID koodid. Hiljem avastas naine, et tema arvelt on võetud 280 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. mail teatati, et Tutermaa külas lõi 27-aastane mees talle tuttavat 48-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

10. mail sai politsei teate, et Põltsamaal Puurmani alevikus tõukas joobes 54-aastane naine tuttavat meest sedavõrd kõvasti, et viimane kukkus ning sai viga. Meedikud andsid kannatanule esmaabi kohapeal. Politsei pidas naise kinni ning toimetas ta esmalt kinnipidamisasutusse kainenema. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Juhtum piiril

10. mail kella 16.20 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine 2004. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kuna tema elamisluba oli kehtetu. Noorukile väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Röövimine

10. mail sai politsei teate, et ööl vastu 9. maid löödi Rakveres J. Kunderi tänaval hoovis 18-aastast meest ning rööviti tema rahakotist sularaha 80 eurot ja Swedbanga pangakaart. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. mail teatati politseile, et Narvas Uusküla tänava korteris lõi ja ründas noaga 29-aastane mees naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

10. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Sillamäel Viru puiestee korteris ründas 23-aastane mees oma ema, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

10. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel Kalevi tänava korteris ründas 41-aastane mees oma tütart, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

10. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Jõhvis varastati taksost 28-aastase naise mobiiltelefon. Kahju on täpsustamisel.

Juhtum piiril

10. mail avastasid piirivalvurid Narva jõest püügile asetatud tähistamata püünise, mis eemaldati püügilt. Püünis viidi Narva kordonisse hoiule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
10. mail teatati politseile, et mai alguses varastati Paides lukustamata sõiduautost mobiiltelefon Samsung Galaxy. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 600 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
10. mail sai politsei teate, et Haapsalus kortermajas lõi 48-aastane mees noaga oma tuttavat 46-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 48-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Vargus
10. mail teatati politseile, et ööpäeva jooksul on Pärnus Kilksama külas taluhoovis seisvatest veoautodest varastatud 740 liitrit diislikütust. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 880 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.